ZwariowanaSol
Fanka BB :)
Niziurski Piotr.
Ale każda ci tu tak naprawdę poda swojego gina do którego ma zaufanie
Kwestia gustu i czego potrzebujesz dokładnie od gina.
Ale każda ci tu tak naprawdę poda swojego gina do którego ma zaufanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie tak... ja też korzystam z usług tej PaniChinkoszczerze, często słyszałam o niej złe opinie, ja z mężem chodzimy do dr Wiesławy Kurek, przyjmuje państwowo w Poliklinice, a na Leśnej w gabinecie okulistycznym, bierze 50 zł. Zbada Cię fachowo, komputerowo, zmierzy ciśnienie wewnątrzgałkowe. Jesteśmy z niej bardzo zadowoleni.
pon-pt 10.00 -18.00, a w sob 10.00 - 14.00 :-)
Ja mogę polecić od siebie salon OkoeskpertChinka ja Ci moge polecić świetnego fachowca, okulistke. Podobno to najlepszy okulista w świetokrzyskim. Chodziłam do niej z Krystianem bo urodził sie jako wczesniak. Zajmuje sie nie tylko retinopatia wczesniacza ale ogólnie to swietny okulista.Jedyna jej wada to to ze nie jest zbyt miła, arczej oschła. Moj tata tez do niej chodzi bo odkleja mu sie siatkówka. Tylko ze jemu to tylko operacja pomoze.
Tutaj masz namiar
Gabinet Okulistyczny Lek. Med. Spec. Chorób Oczu B. Gościniewicz-Płonecka
Sienkiewicza 77/4
25-002 Kielce
tel. kom 0602496516
tel .Tel.: 0 41 366 04 03
Ja mogę polecić od siebie salon Okoeskpert
okoekspert.pl