Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Witam:-)Witam! Dziękuję za pomoc - teraz tylko pokupować wszystko i cierpliwie czekać na wrzesień. Ten upał dobija czuję, że zaraz spłonę. Ja chodzę do dr Tomasza Kapturskiego. Wybrałam Go ponieważ moje dwie siostry cioteczne do Niego chodziły. To bardzo miły i cierpliwy człowiek, do wszystkiego z takim spokojem podchodzi- co mnie uspokaja. Też na Czarnowie pracuję.
Ale słyszałam że on nie pracuje w rzadnym spitalu i zrezygnowałam dlatego z niego.
. Mnie Szczurkowska zraziła nie dla tego że ma taki charakter, bo ten juz poznałam wcześniej. Tylko dobiło mnie to że przychodzę w 34 tygodniu ciąży, a ona nie chce mi zrobić KTG, bo nie jestem jej pacjentką. Wiedziałam że mi sie należy, bo na szkole rodzenia powiedziała nam babka, że kiedy tylko bedzie potrzeba trzeba biedz. Ja jej mówię że skurcze czuję, a ona do mnie, to trzeba na izbe przyjęc i sie do szpitala przyjąć
, później wymyślała że ktg jest zepsute, że sie przegrzało, a w końcu zaczęło działać jak położnej powiedziałam że jestem ze szkoły rodzenia. Szczurkowska wogóle sie nie przejęła że mogę zaraz zacząć rodzić, miała to głęboko w powarzaniu:-(. No ale tak jak piszesz. Swoje pacjentki traktuje bardzo dobrze, to mogę z całą pewnością potwierdzić
.
). Nie wiem jak z umiejetnościami, ale jest bardzo fajny. Moja siostra u niego rodziła i mimo że nie chodział do niego przez ciążę, to była bardzo zadowolona. Bardzo jej pomógł przy porodzie...