• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Leki i suplementy dla mam i dzieci

reklama
Ja tez kupiłam ostatnio witaminy własnie z DHA, bo mi gin kazał takie kupić i cholera ponad 40 zł zapłaciłam, następne zamówię przez net, będzie taniej.

ann ja je biorę odkąd tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży :) na szczęście mi nic po nich nie było ,albo organizm się od samego początku przyzwyczaił ....

teraz znalazłam te feminovit i on też ma DHA , więc chyba się na niego zdecyduje bo cena bez porównania.... 45 a 20 ?? :szok:
a kupiłam matruelle tylko dlatego że o ciąży powiadomiłam moją ginekolog przez telefon , bo ciąży u niej nie prowadzę bo jest za droga , (sama wizyta z cyto kosztowała mnie 180zł :no:) no i pewnie ona ma podpisaną jakąś "umowę " z pharmatonem i dlatego mi maturelle poleciła ....szkoda że wcześniej o tym nie myślałam , ale teraz kupie ten feminovit

ja od wczoraj biorę witaminy - matruelle, wczesniej nic nie brałam... i troszkę się nie za czuję...
może brałaś na czczo? ja jak biorę na czczo to mnie muli że szok :crazy:

ann ja je biorę odkąd tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży :) na szczęście mi nic po nich nie było ,albo organizm się od samego początku przyzwyczaił ....

teraz znalazłam te feminovit i on też ma DHA , więc chyba się na niego zdecyduje bo cena bez porównania.... 45 a 20 ?? :szok:
a kupiłam matruelle tylko dlatego że o ciąży powiadomiłam moją ginekolog przez telefon , bo ciąży u niej nie prowadzę bo jest za droga , (sama wizyta z cyto kosztowała mnie 180zł :no:) no i pewnie ona ma podpisaną jakąś "umowę " z pharmatonem i dlatego mi maturelle poleciła ....szkoda że wcześniej o tym nie myślałam , ale teraz kupie ten feminovit
tylko chyba te odrębne dha ma więcej tego dha niż te w połączeniu z witaminami.

Mońcia [h=1]Feminovit + DHA, kapsułki twarde, 30 szt ma[/h][TABLE="width: 200"]
[TR]
[TD="bgcolor: #F7F7F7"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F7F7F7"]Olej z alg [/TD]
[TD="bgcolor: #F7F7F7"]40 mg w tym 13 mg DHA[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

a [h=1]Prenatal DHA z alg, kapsułki, 30 szt ma 1 kapsułka zawiera 300 mgkwasu DHA (dokozaheksaenowego) więc jest różnica[/h]

Ostatnia edycja:
Ann jak Cie muli to bierz je przed snem ; ) ja wieczorem biore od początku tabletki ; )
a nadalka dzięki za uwagę , ale jakoś myśle że niektórzy biorą tylko folik , i też dobrze żyją , więc mi mniej DHA różnicy już nie robi , brałam 7 miesięcy tamte , teraz na koniec wezme te słabsze

reklama
Dziewczyny takie zboczenie zawodowe: bierzcie witaminki jakie brałyście, a kupcie sobie w aptece/necie/superparm tylko Omegę 3, np. OLIMP GOLD OMEGA 3_ MOCNE SERCE _GRATIS_ APTEKA (2257481269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na 2 miesiące po 1 kapsułce dziennie to wychodzi na prawdę nie drogo. A powiem szczerze, że jest to mój stały suplement od 3 lat z miesięcznymi przerwami co 5 miesięcy i da się odczuć jego brak przez ten miesiąc "abstynencji".

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry