• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Leki i suplementy dla mam i dzieci

reklama
podpinam sie pod pytanie dari ,czym sciagasz katarek??
ja tez frida i mala nawet jakos nie lamentuje za bardzo ale mam wrazenie ze nie daje rady sciagac do czysta bo sciagne a nadal jej tam cos slychac w tym nosku :confused2::eek:

zyrafka ja z polecam płukanie gardła mieszanką: 1:1 woda utleniona:woda przegotowana + kilka kropel jodyny. Sprawdzona i jedyna rzecz która pomaga mi na gardło, a ja nie choruje na nic innego i z gardłem już troche przezyłam. Ewentualnie jak problem tkwi w powiększonych i zapalonych migdałamch to dobre jest smarowanie migdałów samą jodyną, tylko że to takie hardcorowe:-D, ale pomaga od razu. Tantum verde jest o tyle fajny, że działa znieczulająco, ale poza tym mi nie pomaga:-(.

reklama
ja też ścigam Fridą i psikam Euphorbium. Fridy Wojtuś nie lubi, no ale co zrobić, jakoś nosek mu muszę oczyscić:baffled: I też czasami podchodzę do tej czynności kilka razy pod rząd, bo mam wrażenie, ze wszystkiego nie wyciągnęlam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry