agatella93dw
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, jestem alergiczką. Od 7 lat przyjmuje leki przeciwhistaminowe, aktualnie Contrahist. Macie może jakieś doświadczenia czy te leki mają wpływ na śluz, poczęcie itd?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bralam inny. W ciazy przestalam i ni mam objawow alergii w ogole. Ale ja byc moze lekki przypadek, bo u mnie dasselta na katar.Dziewczyny, jestem alergiczką. Od 7 lat przyjmuje leki przeciwhistaminowe, aktualnie Contrahist. Macie może jakieś doświadczenia czy te leki mają wpływ na śluz, poczęcie itd?
U mnie wysypka i opuchliznaJa bralam inny. W ciazy przestalam i ni mam objawow alergii w ogole. Ale ja byc moze lekki przypadek, bo u mnie dasselta na katar.
Lewocetyryzyna jest akurat kategorią C.Contrahist można przyjmować nawet będąc w ciąży, jest to lek z kategorii B, a z kategorii A jest jedynie woda święconaMi lekarz ten lek zapisał na alergię, gdy byłam w ciąży, więc myślę, że nie ma on wpływu na poczęcie.