Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a o co chodzi z tą choliną....???
Ja tam biorę poprawke że ileś tam się wchłania z tabletek,napewno nie wszystko,więc dieta ważniejsza....wiadomo.
Moje witaminy mają kw.foliowy w składzie....
No właśnie te mają wszystko co dla kobiety i dziecka w ciąży najlepsze, o cholinie ostatnio mówili dużo w tv, podobno bardzo pozytywnie działa na rozwój mózgu dziecka, przeszkadza mi trochę spora dawka żelaza bo po nim mam duże problemy z zaparciem
Ja od trzech tygodni muzę brać wapń, zalecony przez endokrynologa. Dziś mi lekarz powiedział, że łączenie magnezu i wapnia może powodować skurcze .... a endokrynolog powiedziała, że brak wapnia powoduje skurcze macicy. I bądź tu człowieku mądry .... Faktem jest, że brzuch mi się zaczął stawiać po tej zwiększonej dawce wapnia.
Ja biore rano nadczo zelazo, czekam ok 30 min zeby sie wchlonelo i dopiero jem sniadanko po ok 2h magnez w południe kwas foliowy i wapno i na wieczor kwas foliowy i magnez (rano zelazo mam razem z kwasem foliowym)