kucia
Szczęśliwa żona i mama :)
Kochane mamusie.
Mam do was pytanie. Zastanawiam się nad kupnem leżaczka dla mojej 3 miesiecznej córeczki. Wydaje mi się to rozsądnym zakupem leżaczek ma wbudowane zabaweczki na pałąku melodyjki wibracje. Jezeli macie takie leżaczki w domku podzielcie sie swoimi spostrzeżniami ;-);-)maluszki chętnie w nich siedzą. Jestescie zadowolone?
Czekam na odp i pozdrawiam
Mam do was pytanie. Zastanawiam się nad kupnem leżaczka dla mojej 3 miesiecznej córeczki. Wydaje mi się to rozsądnym zakupem leżaczek ma wbudowane zabaweczki na pałąku melodyjki wibracje. Jezeli macie takie leżaczki w domku podzielcie sie swoimi spostrzeżniami ;-);-)maluszki chętnie w nich siedzą. Jestescie zadowolone?
Czekam na odp i pozdrawiam
Chociaż teraz już coraz mniej z nich korzystamy, ale przydały się ;-) Obecnie moja córeczka ma 7 m-cy... lubi sobie chwilkę posiedzieć w leżaczku, ale nie za długo... no i cały czas musi mieć włączone wibracje... jak nie wibruje to zaczyna marudzić
Jak jeszcze sama nie umiała siedzieć to częściej z nich korzystałyśmy. Teraz jak już pewnie sama siedzi i próbuje raczkować to woli bawić się zabawkami na kocyku...