ruda@91
Fanka BB :)
Zgadzam sie. To dużo, gdyby nie była w ciąży i to bliźniaczej to rzeczywiście dużo.Ale 12,5 kg w 5 mies to jest za dużo. Co w tym obraźliwego?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam sie. To dużo, gdyby nie była w ciąży i to bliźniaczej to rzeczywiście dużo.Ale 12,5 kg w 5 mies to jest za dużo. Co w tym obraźliwego?
Ja złośliwa? Jeszcze nie... [emoji3]Patuska nie badz aż tak złośliwa please. Zdarzają się niemile osoby itp ale już się nie denerwujmy. Myślę że zle się zrozumieniem oalusmy wszystkie
poprostu uwazam, ze pisanie kobiecie w ciazy ze w tej ciazy nie jest .... jest mega ponizej pasa. jesli uwazasz, ze zachowala sie nie odpowiednio piszac takie rzeczy na temat wagi innych na forum to czemu sama zachowujesz sie podobnie obrazajac sie w taki czy inny sposob?Nie grzeczne? A grzecznie jest mówić że ktoś Żre to tyje? Albo ma się problem bo na wadze plus 12?
Wisi mi to... bo nie ja zaczęłam swoje super wywody.
Tylko wychodzi na to ze te co przytyły powyżej 5 kilo to tłuste świnie mające problemy.
Ludzie!!!
![]()
Pisanie, że przytyła za dużo, bo żre jest spoko, ale pisanie, że ma mały brzuch i nie wygląda na ciążowy już nie. Ja sie nie dziwie Patusce, że tak zareagowała...poprostu uwazam, ze pisanie kobiecie w ciazy ze w tej ciazy nie jest .... jest mega ponizej pasa. jesli uwazasz, ze zachowala sie nie odpowiednio piszac takie rzeczy na temat wagi innych na forum to czemu sama zachowujesz sie podobnie obrazajac sie w taki czy inny sposob?
Poniżej pasa? Dobre!poprostu uwazam, ze pisanie kobiecie w ciazy ze w tej ciazy nie jest .... jest mega ponizej pasa. jesli uwazasz, ze zachowala sie nie odpowiednio piszac takie rzeczy na temat wagi innych na forum to czemu sama zachowujesz sie podobnie obrazajac sie w taki czy inny sposob?
Ja juz nie powiem co myśle ale jakaś masakra ja jem co chce na co mam ochotę i co przytylam 4.5 kg a chciała bym jak patuska więcej . I co moja dzidzia nie chce więcej . Ale nie będę ograniczać rzeczy na które mam smak . Dziewczyny mają rację w ciąży wolno jeść wszystko prócz surowego mięsa wiec Przepraszam ale już w którymś wątku zastanawiam się ile wy macie lat Piczkowa i Jusuawa . Jedna o odchudzaniu w ciąży a druga o gondoli . Dziewczyny dorosnijcie . Naprawdę źle się to czyta . Nie chodzi o nagonka czy coś ale powoli to już się śmieszne nie robi pisanie takich głupot . Dorosnijcie![]()
Ona ma bliźniaki...Ale 12,5 kg w 5 mies to jest za dużo. Co w tym obraźliwego?