reklama

Lipcowe brzuszki :)

myślę że moderator powinien usunąć całą tą zbędna dyskusje. DZIEWCZYNY DO JASNEJ CHOLERY USPOKOJCIE SIĘ! TAK CIĘŻKO POJĄĆ ZE KAŻDA ROBI TO CO CHCE I JAK CHCE I NIC NAM DO TEGO. No chyba że ktoś chce zasięgnąć porady. Macie jakiś złoty środek na macierzyństwo? myślę że nie wiec przestanmy w końcu bo to jest chore żeby dorosłe kobiety się tak zachowywały.

reklama
No wiedzę że dyskusja się rozkręciła, odniosę się jeszcze do kilku postów i kończę temat, bo nie mam zamiaru się stresować!

Piczkowa, Twój post o żarciu i tyciu był skierowany do mnie, bo ja wstawiłam brzuch (a prawdopodobnie mam największy), powiedziałam tez ile obecnie ważę i ni jest to 50 kg i powiedziałam jak tyje w ciążach.
Trzeba się czasem zastanawiać nad tekstami i słownictwem, to forum otwarte ale każda z nas (prawdopodobnie) jest to w ciąży! Nie zapominaj o tym!
W swojej odpowiedzi jasno napisałaś, że dbasz o linię, jesteś na diecie, nie jesz pieczywa i w poprzedniej ciąży też się odchudzałaś! To nie jest normalne! A tekst "żresz-tyjesz" po prostu nie był na miejscu!!! Tak napisałaś, nie ulega to żadnej dyskusji.
Doris Ty nie bierz tego do siebie. Ja jestem wysoka i te twoje 68 to ja ważyłam przed Martyną i teraz dodaj 4 i dodaj 6. Ja wygrywam, tylko mnie to nie rusza :)

Haha wchodzenie na forum dla mamusiek bylo najgorszym pomysłem,na jaki mogłam wpaść :))) dobrze,że mysliscie logicznie,ja nie bo przeciez jestem za mloda i glupia - jak niektore mysla:))) najważniejsze zeby miec poczucie wlasnej wartości,a tego Wam nie brakuje :))) zupelnie nie zrozumialyscie o co chodzi z tą dietą,wkrecilyscie sie idiotycznie i teraz jeszcze spotegowalo to prawdziwą jadkę na moja nieszczesna gondole... ehhh ;) baby w ciazy w jednym miejscu

Ona ma bliźniaki...
Nie przetłumaczysz no nie przetłumaczysz [emoji3]

Ciąża bliźniacza rozwijającą się prawidłowo waga startowa 56 kilo... mamy teraz 21 tydzień...12.5 kg na plusie... nie jestem ani gruba ani otyla.mój brzuch jet mniejszy niż tych w ciąży pojedynczej na tym samym poziomie... I nie pisze nikomu ze Żre to wygląda tak a nie inaczej.

Ale jak ktoś zatracony w internetowych kalkulatorach wagi to nie przetłumaczysz

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

moze tak dla rozluznienia atmosfery napisze wam,ze w uk na przyklad duzo matek nie kupuje gondoli bo wozi od razu w spacerowkach ( mam swoje zdanie na ten temat ale nie o to tu chodzi) do tego jak chcialam poszukac na angielskich forach jaka wanienke najlepiej kupic to wiekszosc opini bylo A PO CO? angielskie mamusie za najwygodniejsze uwazaja kapanie dziecka w zlewie :P

Patuska, wychodzi na to, że Ty siedzisz nad michą kiełbasy, obok 3 chałwy, słoik Nutelli, chlebl ze smalcem i 20 wafelków z czekoladą :-) :-) :-). To prawie jak ja - :-). Noc nie robimy tylko jemy!
Gwiazda je co chce i na co ma ochotę i przytyłą 4,5 kg. I co Piczkowa Ty na to???
Dariazgr, malutkie brzuszki tez są fajne i naprawdę nie mamy na to wpływu (no chyba, że jesteśmy na diecie odchudzającej). Mój po prostu w każdej ciąży jest duży :-)
Nieufna, czysta racja!!!!
Needi, piekny brzuszek!!!!!!!

moze tak dla rozluznienia atmosfery napisze wam,ze w uk na przyklad duzo matek nie kupuje gondoli bo wozi od razu w spacerowkach ( mam swoje zdanie na ten temat ale nie o to tu chodzi) do tego jak chcialam poszukac na angielskich forach jaka wanienke najlepiej kupic to wiekszosc opini bylo A PO CO? angielskie mamusie za najwygodniejsze uwazaja kapanie dziecka w zlewie :P

Kazda ma swoje zdanie,normalne. Dlatego nie musimy pisać jadem bo nie o to chodzi. Ja jestem w uk i tez tak wlasnie uwazam. Co do kapania,spotkałam sie z wieloma przypadkami kąpania w zlewie,ale dla niektorych nie jest to normalne bo nie ma wanienki w kaczuszki. Tak jak z gondolą. :D

Jusuawa, od samego początku piszesz o diecie, odchudzaniu rozstępach itd, tym że masz tak mało lat, o swoim dziecku wyrażasz się "dzieciak" może rzeczywiście jesteś jeszcze niezbyt dojrzałą do macierzyństwa??? Ja byłam młodsza od Ciebie jak urodziłam córkę ale o wiele bardziej dojrzała emocjonalnie...

Patuska, wychodzi na to, że Ty siedzisz nad michą kiełbasy, obok 3 chałwy, słoik Nutelli, chlebl ze smalcem i 20 wafelków z czekoladą :-) :-) :-). To prawie jak ja - :-). Noc nie robimy tylko jemy!
Gwiazda je co chce i na co ma ochotę i przytyłą 4,5 kg. I co Piczkowa Ty na to???
Dariazgr, malutkie brzuszki tez są fajne i naprawdę nie mamy na to wpływu (no chyba, że jesteśmy na diecie odchudzającej). Mój po prostu w każdej ciąży jest duży :-)
Nieufna, czysta racja!!!!
Needi, piekny brzuszek!!!!!!!

No właśnie co Piczkowa na to ze jem gołąbki hamburgery ale i warzywa owoce i nie tyje nawet mam nie odwagę jak na 22 tc i co z tego jedna waży mnie druga więcej ;) a ja po prostu dostrczam wszystko dzidzi a na 4.5 kg na plusie brzuch mam już na 6 miesiąc i co i żyje ;)

reklama
Jusuawa, od samego początku piszesz o diecie, odchudzaniu rozstępach itd, tym że masz tak mało lat, o swoim dziecku wyrażasz się "dzieciak" może rzeczywiście jesteś jeszcze niezbyt dojrzałą do macierzyństwa??? Ja byłam młodsza od Ciebie jak urodziłam córkę ale o wiele bardziej dojrzała emocjonalnie...

Jak smiesz sie wogole wypowiadac na moj temat skoro mnie nie znasz i o moim stanie emocjonalnym? To sa jaja jakies :) to jest zalosne dziewczyny,za nazywanie swojego dziecka tez wam sie zaraz oberwie,moze imie tez Ci nie bedzie pasowalo ?:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry