Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idź już sobieBo poruszacie temat mojej osoby. Czego sobie nie życzę,a przynajmniej nie w taki sposób. Nazwałam was tak bo nic innego nie oddało by waszej dzisiejszej jadki porannej.
Brawo Ty!!!Mam nadzieję,ze i wasze DZIECIAKI beda tak zdrowe jak bedzie mojeforum to najśmieszniejsza rzecz pod słońcem. Wszystkie nabuzowane hormonami w jednym miejscu,kazda najmadrzejsza,logicznie myśląca,lepsza od innej. Myslalam ze forum inaczej dziala,to pierwsze na ktorym bylam. Do tej pory bylo normalnie i sympatycznie ale dzisiaj pokazalyscie na czym to cos ma polegac - wszystko jest ok jesli cos sie zgadza z waszym pojęciem macierzyństwa.. a jesli nie to jazda
))) okropne. Tym ktore to czytają,a nie mają w sobie tego jadu,ktorym dzisiaj sie popisała reszta,proponuję spadac stad jak najszybciej
"dobre rady" okazały sie nagonką,przesyconą ironicznymi komentarzami,bez nuty empatii. Powodzenia
!
Ale przy bliźniakach nie tyje się dwukrotnie więcej...Piczkowa nie jest dużo przy bliźniakach skoro normalnie tyje się koło 6 kg na jedno dziecko to na dwójkę jest ok . A po drugie obrazowe było ze ktoś "zre"
Ale przy bliźniakach nie tyje się dwukrotnie więcej...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Śmieszysz mnie....Ale przy bliźniakach nie tyje się dwukrotnie więcej...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app