Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Venicee z Maksiem w 39tyg ciazy mialam w obwodzie 111cm, teraz mam wrazenie ze bedzie wiecej z tego względu ze u mnie ogolnie szybko bylo widać ciaze.. baaa nawet jak miesieczkowalam to brzucha duzego dostawalam.. wiec chyba taka moja natura.
Dostałam dżinsy od siostry która ma za sobą już 2 ciaze. są cudowne. mogę je już nosić. są na gumce i w pasie sa regulowane i nie uciskają brzuszka. w końcu ubióre normalne spodnie
Julka a to są spodnie dedykowane właśnie jako ciążowe? Czy zwykłe dżinsy tyle że na gumkę?
Ja na szczęście jeszcze się spokojnie mieszczę w swoje zwykłe Brzuszek trochę rośnie (choć pewnie największą "zasługę" mają tu wzdęcia ) ale jest wyżej więc biodrówki dają radę
ciążowe. z przodu są mocno wycięte pod brzuch wiec nawet jak usiade to nie ciśna brzuszka . ja swoje dżinsy juz dawno odstawiłam a już mi brakowało bo ciągle tylko leginsy i leginsy..