Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) a teraz tylko sniadanie musze jesc troszke pozniej.
, ale szybko poszlo w 20 minut samo parcie.
). Teraz tylko ciezko mi sie dopiac w spodnie ale ja to nie jestem chudzinka wiec nie bardzo widac roznice;-) .
Dziś moja córcia poszła pierwszy raz do żłobka.... :-( Smutno mi z tego powodu, bo poszłam na wychowawczy żeby z nią być a tu tak wyszło:-(
Ale schudłam bardzo szybko, co prawda zostało mi 8 od wagi wyjściowej tylko że byłam chudzielcem (170 cm i 58 kg) także nie było tak źle:-) Teraz mam już spory brzuszek (poprzednio było tak samo) i nie ma mowy o założeniu normalnych ciuchów - tylko ciążowe. Nawet bielizne musiałam kupić wiekszą :-) Moja poprzednia ciąża była bardzo wzorowa, tylko pierwsze 3 m-ce męczyły mnie mdłości itp a poza tym było super. Julcia urodziła się przez cc była zdrowiutka i tak pozostało do tej pory.
Tylko że jeżeli chodzi o Ciebie to przy tak dużej wadzie wzroku powinni zdecydować o cc bez problemów (tak mi się wydaje);-) . Chodzi tu przecież o Twoje życie a przede wszystkim o życie Twojego dzieciątka.