reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Mamusi i dzieciaczków.

Saratonie no efekt u nas jest taki że mała puźniej dostaje mleko bo porcjii nam nie starczało na cały dzień i nie wiedziałam co dawać do jedzenia. Wcześniej jadła 3 razy w nocy teraz je dwa. Je o 22 potem o 4lub 5lub 6 zależy jak jest zmęczona następnie o 8lub9 a wstaje o 10, zapomniałam napisać że chodzi spać o 23. Za to w dzień je co trzy godziny jak w zegarku prubuje przeyrzymywać już od dawna 30 minut chociaż dłużej, ale nie chętnie moja Bestyjka współpracuje:-p
Pozdrawiam

reklama
Przyszedł kojec dla małego,fotki zrobiłam ale mam problem ze zgraniem,bo kombajn coś nie łączy,wrzucę za rok:-D.
Do Siego Roku 2008 dla wszyskich BBmamuś,BBtatusiów i BBdzidziusiów.
My zmykamy na Sylwka u Mietka:tak::-D.

Drogie Lipcóweczki,

życzę Wam i Rodzinkom wszystkiego dobrego na Nowy Rok 2008, oby żyło się lepiej :-) Udanej zabawy gdziekolwiek będziecie spędzać sylwestra i szampańskich nastrojów jak najczęściej !!!!

Bużka

Cześć Dziewczyny!
My jeszcze u mamy;-)Sylwestra spędzimy w domku za to z okna mamy widok na rynek w Krakowie więc będziemy oglądać ognie sztuczne:-)
Karolina ostatnio w nocy wcale nie chce spać:wściekła/y: w dzień śpi może w sumie ze 2 godziny za to w nocy budzi się co jakąś godzinę i chce jeść. Ja już mam dość. Ale chyba ząbki ją męczą. Niby jeszcze ich nie ma ale czuć dolną 3:szok:Mam nadzieję że niedługo zacznie sypiać normalnie. Marzę o przespaniu chociaż 3 godzin
Życzę wszystkim SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU

Cześć Dziewczyny!
My jeszcze u mamy;-)Sylwestra spędzimy w domku za to z okna mamy widok na rynek w Krakowie więc będziemy oglądać ognie sztuczne:-)
Karolina ostatnio w nocy wcale nie chce spać:wściekła/y: w dzień śpi może w sumie ze 2 godziny za to w nocy budzi się co jakąś godzinę i chce jeść. Ja już mam dość. Ale chyba ząbki ją męczą. Niby jeszcze ich nie ma ale czuć dolną 3:szok:Mam nadzieję że niedługo zacznie sypiać normalnie. Marzę o przespaniu chociaż 3 godzin
Życzę wszystkim SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU
Aga pocieszę Cię bo mój Grześ śpi tak samo jak Twoja Karolina:tak:

Witajcie!
Wszystkiego dobrego na kazdy dzien Nowego 2008 Roku -oby kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego.
swieta_191.gif

Witam witam:-)
Marta ale chyba dobrze się bawiłaś?
Tak to różnie bywa z odsypianiem imprez:-)Moje dziecko nie spało do 23:-)Towarzyszyło mamusi a pózniej padło:-DObudziło się chwilę po 24 jak strzelali pod oknem bo na parterze mieszkam:-(

reklama
Do góry