reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Wiecie co dziewczyny właśnie siedzę, piszę pracę licencjacką i słucham muzyki ... leci "Do E." Ich Troje i wiecie co zaczynam mieć przeczucie że to będzie dziewczynka :-)

Bazylia u mnie lekarz za 100 zł to daje ze 3 zdjęcia i nie pyta czy chcesz czy nie tylko wręcza :-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

reklama
sory nie na temat ale znalazłam taki kawał:
Żona wraca do domu i widzi na drzwiach kartkę.
Czyta: Na sprzedaż - żona. Ostatnio niewiele używana. Cena 360 zł. Informacja - na miejscu.
Małżonka robi swojemu mężowi awanturę. - Wcale nie o to chodzi, że chcesz mnie sprzedać, ale że tak tanio?! Skąd wziąłeś tę cenę?

- Już Ci mówię - 80 kg mięsa po 2 to daje 160 plus zlota obraczka - 200. Razem 360 zł. Gra?
Następnego dnia mąż wraca z pracy i widzi na drzwiach kartkę napisaną przez żonę:
Na sprzedaż - mąż. Ostatnio niewiele używany. Cena 0,67 zł . Informacja - na miejscu.
Tym razem awanturę robi mąż. - To ja Cię wyceniłem na 360 zł, a ty mnie za jakieś grosze chcesz opchnąć?
- Już Ci mówię - Dwa jajka po 0.32 to daje 0,64 plus 10 cm rurki za 0,03. Razem 0,67 zł. Gra?

Jutro jest ten program na tej dwójce? muszę sprawdzić i nie przegapić:)

zebrra - koleżanka ma 29 lat :-)

martwię się o to NT (przezierność fałdu karkowego) - ja niestety nie miałam zbadanego między 11-14 tyg. i kolejny powód do zmartwień :-( czy jest jakieś badanie które można zrobić później a działa na podobnej zasadzie?:confused:

Alkmena-ja też nie będę miała tego badania:zawstydzona/y: bo teraz zobacz który tydzień mi leci a idę dopiero za dwa tyg, wiecie co, dobrze że robią takie badanie, ale jesteście młodziuchne a ryzyko urodz dziecka z zespołem downa jest największe po 35 roku życia, wiem że są i młodsze kobiety które rodzą takie dzieci, ale głowa do góry to baaaardzo rzadkie przypadki-zresztą porozmawiaj na ten temat z lekarzem może cię uspokoi

martwię się o to NT (przezierność fałdu karkowego) - ja niestety nie miałam zbadanego między 11-14 tyg. i kolejny powód do zmartwień :-(

Alkmena, to nie jest powód do zmartwień - przecież to że nie miałaś zbadanego NT wcale nie oznacza, że będzie źle.
My to i tak mamy dobrze - moja mama przez całą ciążę (a właściwie przez 2) nie miała ani jednego USG, zobaczcie jakie dawniej kobiety musiały być twarde i ufać, że będzie OK. Spróbujcie brać z nich przykład pomimo tych wszystkich współczesnych udoskonaleń :)
Nie zadręczajmy się na zapas - przecież wiadomo, że będzie git :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry