Dziekuje Julkowa nie ma zadnej ale to zadnej poprawy ... Jestem zalamana dziecko, mi normalnie meczy sie i nie jestem mu w stanie pomoc. Juz robowalam wszystkiego , ale to krotko dziala . Przepraszam nie moge pisac ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To straszne co piszesz. Bardzo Ci współczuje. Taka bezsilność jest okropna.:-(
Trzymajcie się. No i życzę Blani mnóóóóóóstwa zdróweczka.
Dzięki.:-) Chłopaki już zdrowi.Asulinka a jak tam twoi chłopcy ty to tez miałas nie wesoło bo wszystko co najgorsze(choroby) to razy dwa.Ale za to podwójne szczęście i uśmiechy.
Grześ jeszcze troche kaszle, ale to podobno normalne. Ma prawo nawet do 6 tygodni kaszleć.

jak moga mowic ze wszystko ok, kiedy ona tak sie meczy...julkowa ma racje, moze powinnas z nia zostac w szpitalu?( ale znajac tu lekarzy to pewnie powiedza ze nie ma takiej potrzeby
) Rowniez trzymam kciuki i zycze naprawde duzo zdrowka i wytrwalosci w tych trudnych chwilach.
nie wymiotowala , popila napoju i mleczka z woda rozcienczonego
ale zawsze cos ...licze na to
ze nocka bedzie bardziej przespana i jej zdrowko zacznie wracac do normy . pokaze wam jak bawila sie ladnie dzis z nowym kolega Szymonkiem (13miesiecy) -(jak nie miala goraczki i wyspana byla .)
Niech biora i robia jakies badania i niech pomoga mojemu dziecku. Nie pozwole byc sie tak meczyla
:-