I
iiwka
Gość
Niusia-u mnie już po praniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie prawie cały czas jest włączony telewizor i lecą bajki -bo Maciuś musi oglądać (a nawet jak nie patrzy, to muszą lecieć w tleDziewczyny dajecie swoim maluchom ogladac tv?
Już chyba pisałam Jasminie, że to jest związane z wiekiem -tzw. lęk separacyjny.Buziaczku, ja sie tak zastanawiam czy to nie jest teraz taki okres dziewiecio miesieczniakowbo moj skarbek tez wszedzie za mna, jak wyjde do pokoju albo lazienki to odrazu placz i biegnie za mna, jak tylko straci mnie z oczu to ryk, a wczesniej tego nie bylo.
My mamy też Aventa i Julek też nie umie z niego pić więc wróciliśmy na razie z powrotem do butelki tak przynajmniej coś się napije ogólnie z tym piciem to u nas bardzo cięzko Julek pije bardzo mało,ale może dlatego bo jest karmiony piersią.Za jakis czas znowu spróbujemy niekapka:-)witam i ja z rana:-)
Blausia zjadla wlasnie sniadanie kaszka ryzowa z musli i mlekiemcala miseczke i dogryzla bananem swierzym takze sniadanie mamyu za soba. i Od rana probuje ja nauczyc z kubka pic, ale nie moze zaczaic by pociagnac
ehhh ale moze wkoncu sie uda
trzyma w raczkach , macha wklada do buzi i gryzie ale nie ciagnie
kurcze, dziewczyny czy wasze maluchy juz pija ? z jakich kubkow ?
jak nauczylyscie ? pomozcie podajcie jakies sposoby![]()