Marika - Ile miala Twoja mala jak uczylas ja nocnikowac ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo ja musze sie wyszykowac bo idziemy na spacerek 

Uuuu to kiepsko u Nas dzis taka parownia , przepieknie pogoda sliczna wiaterek cieplutkiu nas okrutnie wiejemało głowy nie urwie
Teraz podgrzeję mu obiadek...
super caly dzien juz nie pamioetam kiedy bylo tak slicznie;-)Zapraszam 5489659. U Mnie tez sie sypie i to bardzo ale ratuja jeszcze to inni...chca nam pomoc ale sa chwile ze juz bylismy po wniosek rozwodowy . i jeden byl juz nawet wypelniony tylko zawiesc ...wiec ja wiem co czujesz naprawde ...:-(Buziaczku, fajnie że rozumiesz. Nie mam Twojego nr gg. Tylko u nas coraz gorzej i gorzej, ja już nie wiem co ratować, bo wszystko się sypie.
Zgadzam się że wątek zamknięty jest super sama na jednym pisze.... jest tam nas kilka, jest komu się zwierzyć i wyżalić, na otwartym tego nie zrobie bo to są za przywatne tematy, a niewiadomo kto to czyta.
Moja Milenka ma teraz drzemke, chwila spokoju.![]()
i to z Wami chcialabym sie dzielic wszystkim ...
Dziekuje ze pytasz, spacerek udany prawie 2,5 h , Blania jeszcze spi w wozeczku a ja buszuje po BB jak wstanie dam jej drugie danie bo przed wyjsciem jadla tylko zupke i soczkiem popila a na spacerku pojadla chrupek i popila troszke mleczkaBuziaczek jak spacerek ? my w domu pogoda okropna zimno wieje i cochwile pada.
iiwka z kąd masz ten suwaczek z kg, bo ja też się odchudzam, a fajny jest. Waze obecnie 51kg i 3 chcem jeszcze zgubić, schudłam już 3.