Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie ladnie
szybko sie poprawiac i cos pisac 
a co wakacje sa trzeba korzystac

I ja dołączam się do życzeń dla Julki. -spóźnione, ale szczere.;-):-)Paaulisia, dla Twojej Julci też serdeczne życzenia mnóstwa zdrowia i samych powodów do radości![]()

Ech, jak ja nie lubię takiej napiętej atmosfery.

bo co chwile w Jule jedzonko pakowala i powiedzialam co ja sadze na ten temat i foch jak nie wiem co bym zrobila
no ale karmila ja co 30 godz a to rosolek kotlecik wkurzylam sie bo po co szkraba rozpychac

chyba sie powtarzam troszke
:-(
Dziekuje Ankamijuz po roczku!!! :-)
przyjechali dziadkowie dali prezencik zaznaczam ze impeza byla wczesniej
a jak tam wasaze iprezki opiszcie jak bylo
![]()

I my dolaczamy sie do zyczen Jasia i Karolci buziaczki dla WAS KOCHANE SZKRABY:*
Ivka naciesz sie ale porzadnie;-) do wyczerpania zapasow
Asiulinka dobrze Cie rozumiem moja mama to samo gdyby mogla gwiadke znieba by dala a bron boze zwrocic jej uwage ostatnio sie tak pozarlysmybo co chwile w Jule jedzonko pakowala i powiedzialam co ja sadze na ten temat i foch jak nie wiem co bym zrobila
no ale karmila ja co 30 godz a to rosolek kotlecik wkurzylam sie bo po co szkraba rozpychac
Dziewczynki podpowiedzcie mi jak dodac te fajne suwaczki ktore wyswietlaja sie u was w profilku? z jakiej stronki to bralyscie i jak to ustawicchyba sie powtarzam troszke
:-(
dobra lece spac o mialam meczacy dzien Julusia dala mi troszke ppalic malpka mala![]()

) zalaczam fotke nowego nabytku
juz sie odzwyczailam przez tyle czasu.
.
U lekarza był bardzo dzielny -nawet nie zapłakał. Ale jakieś 1,5 godz. temu płakał, że siusiaczek go boli.:-( Teraz śpi i niesposób go obudzić, a przydało by się go umyć.
:-) No i znalazł sobie nową zabawę -jak coś leży na podłodze (np. kubeczek) to stara się nadepnąć to. Gorzej się ma np. z paluszkiem, bo przyczepia się do nóżki, a to denerwuje Grzesia i się drze.

Wielkie gratki dla Dawidka za samodzielne chodzenie i dużo zdrówka dla niego.
:-)
Duzooo zdrówka dla Dawidka i gratki za samodzielne chodzenie:-)
U mnie jest bardzo podobnie-my tez tak bedziemy kiedys swoje wnuki rozpieszczac;-)
Biedny Maciuś musi troszke sie nacierpieć..a nic przeciwbólowego nie dostaje??