reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
A to prawda katrinm dziewczynom sie nie chce zlapaly wakacyjnego lenia:-D nie ladnie:no::-p szybko sie poprawiac i cos pisac

co prawda Julci juz byla ale sie zastanwiam nad powtorka:-D:-p a co wakacje sa trzeba korzystac

dobra ja lece bo Jula jakas hiseryczka dzisiaj moze syndrom roczniaka:confused::szok::-D

Paaulisia, dla Twojej Julci też serdeczne życzenia mnóstwa zdrowia i samych powodów do radości :)
I ja dołączam się do życzeń dla Julki. -spóźnione, ale szczere.;-):-)
A dziś swoje pierwsze urodzinki obchodzą: Jaś i Karolinka. Dużo zdrówka dla Was i mnóstwo miłości. Spełnienia marzeń.:-) No i miś dla roczniaków.:rofl:
misie_204.gif

A my dziś byliśmy u moich rodziców, na urodzinach mojego brata.:-) Niestety nie obyło się bez spięć -dziś "odebraliśmy" Maćka od dziadków. Moja mama strasznie go rozpieszcza i nie da sobie wytłumaczyć, żeby przystopowała.:wściekła/y::baffled::sorry: Ech, jak ja nie lubię takiej napiętej atmosfery.:no:

My imprezkę urodzinową wyprawiamy Grzesiowi już za tydzień. Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo zaplanowaliśmy przyjęcie na powietrzu -na działce u rodziców.:tak:

Iiwka ciesz się mężem ile wlezie, w końcu nie wiadomo kiedy znów puszczą go na przepustkę, jak koledzy będą tak dalej rozrabiać. No chyba, że już się uspokoili?:sorry:

I my dolaczamy sie do zyczen Jasia i Karolci buziaczki dla WAS KOCHANE SZKRABY:*

Ivka naciesz sie ale porzadnie;-) do wyczerpania zapasow:tak::-D
Asiulinka dobrze Cie rozumiem moja mama to samo gdyby mogla gwiadke znieba by dala a bron boze zwrocic jej uwage ostatnio sie tak pozarlysmy:szok: bo co chwile w Jule jedzonko pakowala i powiedzialam co ja sadze na ten temat i foch jak nie wiem co bym zrobila:no: no ale karmila ja co 30 godz a to rosolek kotlecik wkurzylam sie bo po co szkraba rozpychac:wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki podpowiedzcie mi jak dodac te fajne suwaczki ktore wyswietlaja sie u was w profilku? z jakiej stronki to bralyscie i jak to ustawic:confused: chyba sie powtarzam troszke:-p:-(

dobra lece spac o mialam meczacy dzien Julusia dala mi troszke ppalic malpka mala:eek:

Dziekuje Ankami:) juz po roczku!!! :-):-Dprzyjechali dziadkowie dali prezencik zaznaczam ze impeza byla wczesniej;) a jak tam wasaze iprezki opiszcie jak bylo:confused:

My robimy imprezke 13.07 w niedziele, tak wiec musicie troche poczekac na opis:-D

I my dolaczamy sie do zyczen Jasia i Karolci buziaczki dla WAS KOCHANE SZKRABY:*

Ivka naciesz sie ale porzadnie;-) do wyczerpania zapasow:tak::-D
Asiulinka dobrze Cie rozumiem moja mama to samo gdyby mogla gwiadke znieba by dala a bron boze zwrocic jej uwage ostatnio sie tak pozarlysmy:szok: bo co chwile w Jule jedzonko pakowala i powiedzialam co ja sadze na ten temat i foch jak nie wiem co bym zrobila:no: no ale karmila ja co 30 godz a to rosolek kotlecik wkurzylam sie bo po co szkraba rozpychac:wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki podpowiedzcie mi jak dodac te fajne suwaczki ktore wyswietlaja sie u was w profilku? z jakiej stronki to bralyscie i jak to ustawic:confused: chyba sie powtarzam troszke:-p:-(

dobra lece spac o mialam meczacy dzien Julusia dala mi troszke ppalic malpka mala:eek:

I MY ROWNIEZ SIE DOLACZAMY DO ZYCZEN:-)
paulisia, wystarczy ze klikniesz na dany suwczek u ktorejs z nas, i otworzy Ci sie stronka na ktorej bedziesz musiala sie zalogowac i wybrac suwaczek jaki Ci sie podoba, wszytsko jest tam opisane:tak:

A u nas dzis dzien zlecial wzasadzie na niczym, M zamontowal u Victora rolety w oknach, chwile bylismy u znajomych, M caly tydzien siedzial z nami w domu i tak mi szybko zlecialo ze nie wiem, a od jutra znowu do pracy smiga:-( coz takie zycie, pracowac trza;-)
Dzis kupilismy wozek parasolke "chicco", bo szczerze to juz troche ciezko mi pchac ten zwykly a do tego zaczelam jezdzic z malym na gorzyste tereny i obecny trojkolowiec malo sie sprawdza;-)(nieco wywrotny:-D) zalaczam fotke nowego nabytku

A no i wczoraj dostalam okres:-(troche dziwnie, hihi:-Djuz sie odzwyczailam przez tyle czasu.

Ok, zmykam spac.

Załączniki

• 41BEN7ZNXTL__SL500_AA280_.jpg
    41BEN7ZNXTL__SL500_AA280_.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 54
Hej Wam! Kacper padł i ja też już zaczynam.o 3:30 wstałam i zawiozłam M do jednostki o:7:30 byłam już w domu,ale zmęczona jestem....
Kacpra urodziny wypadają w piątek ale imprezka będzie dopiero jak M przyjedzie na przepustkę bo sama to nie chcę się cieszyć,bo wiem że M było by przykro....:-(

czesc dziewczyny
Dlugo mnie nie bylo ale z Dawidkiem ciagle cos.... Teraz czekamy na wizyte u kardiologa, mamy podejrzenie arytmi i dlatego te bezdechy. Padaczka wstepnie zostala wykluczona Ufffff bardzo sie balam. A tak poza tym to Dawid chodzi juz sam.
W szpitalu pielegniarka dokladnie zwarzyla i zmierzyla Dawidka i tak: waga 10,5kg, wzrost 78 cm. Jak lekarz zobaczyl ze ja jeszcze cycam malego to powiem Wam ze zrobil wielkie oczy i mnie pochwalil :-):tak:.
Zblizaja sie urodzinki zarowno Jasminki jak i Dawidka a ja ciagle nie wiem co zaplanowac.

Pozdrawiam Wszystkich jeszcze raz
U mnie dzisiaj leje ze ho ho ho:eek:

Cześć.:-)
Ja z Maciusiem dziś znów u chirurga byłam. Dziś miał zabieg -odsuwanie napletka.:sorry2: U lekarza był bardzo dzielny -nawet nie zapłakał. Ale jakieś 1,5 godz. temu płakał, że siusiaczek go boli.:-( Teraz śpi i niesposób go obudzić, a przydało by się go umyć.:baffled:
A Grzesio coraz częściej się puszcza i drepta sam.:tak::-) No i znalazł sobie nową zabawę -jak coś leży na podłodze (np. kubeczek) to stara się nadepnąć to. Gorzej się ma np. z paluszkiem, bo przyczepia się do nóżki, a to denerwuje Grzesia i się drze.:baffled::rolleyes2::-D:-D:rofl2:

Jasmina dawno nie zaglądałaś. Byłam ciekawa co tam u Ciebie i Twoich szkrabów.:confused: Wielkie gratki dla Dawidka za samodzielne chodzenie i dużo zdrówka dla niego.:tak::-)

Niusia no to widzę, że nasi chłopcy będę świętowac w tym samym dniu.

Paaulisia tutaj masz wyjaśnione jak wstawiać zdjęcia, avatarki i suwaczki. https://www.babyboom.pl/forum/dziec...awic-zdjecie-linka-avatara-suwaczek-itp-8478/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
jaśmina to sie narobiło Dawidkowi:-(Mam nadzieje że wszystko szybko sie wyjasni i będzie ok:tak:Duzooo zdrówka dla Dawidka i gratki za samodzielne chodzenie:-)
asiulinka tak to właśnie jest z dziadkami że rozpieszczaja wnuki a potem my rady dac nie możemy:tak:U mnie jest bardzo podobnie-my tez tak bedziemy kiedys swoje wnuki rozpieszczac;-):-DBiedny Maciuś musi troszke sie nacierpieć..a nic przeciwbólowego nie dostaje??
iwka fajno że miałas męza chociaż na chwilkę:-)

U nas nic nowego.Grześ chodzi co raz lepiej i głosno gada.Przyjechał do nas syn męża z pierwszego małżeństwa,więc Grześ jest zadowolony.Jest teraz na etapie rzucania wszystkiego co wpadnie mu w rece:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry