marika
Fanka BB :)
Zebrra co za sny,ciekawe czy prorocze-hihi, mi się śniło raz że syn,aż byłam zła jak się obudziłam-to był piękny sen
Lubie słodkości-acz mogła bym się bez tego obejść, za to uwielbiam wszystko co z serem żółtym...domowe zapiekanki, tosty...a w tym dużo sera, w ogóle wczoraj z mężem wciągnęliśmy do kolacji słoik oliwek
, nawet moja córcia je lubi!!!!!(ciekawe czy niespełna 3 letnie dziecko może je jeść?-ktoś coś poradzi?)
Co do muzyki to "dzidziuś" może słuchać każdej muzyki tej co słucha mama,muzyka poważna i relaksująca jest najlepsza-wiadomo wycisza i uspokaja, np odgłosy lasu: ptaki,strumyk,szum drzew...są w sprzedaży, ostatnio kupiłam płytkę relaks...Budda song(czy jakoś tak) lubie takie utwory to jest sama muzyczka orientalna ale taka "inna"
dobra uciekam na śniadanko-nie mam pomysłu co zjeść
, wypije kakao i....nie wiem co zjem..

Lubie słodkości-acz mogła bym się bez tego obejść, za to uwielbiam wszystko co z serem żółtym...domowe zapiekanki, tosty...a w tym dużo sera, w ogóle wczoraj z mężem wciągnęliśmy do kolacji słoik oliwek
, nawet moja córcia je lubi!!!!!(ciekawe czy niespełna 3 letnie dziecko może je jeść?-ktoś coś poradzi?)Co do muzyki to "dzidziuś" może słuchać każdej muzyki tej co słucha mama,muzyka poważna i relaksująca jest najlepsza-wiadomo wycisza i uspokaja, np odgłosy lasu: ptaki,strumyk,szum drzew...są w sprzedaży, ostatnio kupiłam płytkę relaks...Budda song(czy jakoś tak) lubie takie utwory to jest sama muzyczka orientalna ale taka "inna"
dobra uciekam na śniadanko-nie mam pomysłu co zjeść
, wypije kakao i....nie wiem co zjem..
nie wiedziałam ile ważyło, ile miało pkt a juz następnego dnia nas wypisali - chłopak wyglądał na 4-6 miesięcy, w domu zrobił do mnie i do męża złą minę i powiedział, że nie będzie załatwiał się do pieluch co 2 godziny:-) sen był dłuższy ale nie będę opowiadać
takiego łobuza wielkiego urodzić ja nie wiem!
powiedziała ze dopiero nastepne spotkanko za miesiąc bo niektóre cieżarna przez całą cieże nie chodzi tyle co ja .Grunt ze wszystko wporzadku i z dzidzi ok.
ja nawet niemam przeczucia kto może mieszkać w moim brzuszku :-)