Ankami ciezko jest myslec wybierajac zawod o wszystkich aspektach zycia.. aczkolwiek z przesadow moze byc niezla zabawa

pewnie jestes dusza towarzystwa na imprezach

))
ja, gdybym miala teraz wybrac (cofnac sie te 5 lat wstecz), poszlabym na dziennikarstwo

Poza praktykami w aptece w czasie studiow, w sumie nie mialam okazji wykorzystywania swojej wiedzy.. dopiero przy Was widze, ze sie na cos przydaje. To mile uczucie. Dzieki.
bazylia wydaje mi sie, ze spokojnie mozesz zmienic witaminki.. zazwyczaj ginekolog poleca wit tej firmy, od ktorej dostaje jakies bonusy

ja lykam Feminatal N od 13 tyg i dobrze sie po nim czuje i dzidzius tez ok. Cenowo wychodzi 26-35 zl za 60 tabl (duzy rozrzut w zaleznosci od apteki).
Zebrra szczesciara juz pewnie wdycha swieze gorskie powietrze.. ale ja w sumie dzisiaj jade do siebie..na wies.. i tam tez panuja swojskie zapachy

))
jesli chodzi o Avon to ja uparcie wierzylam ze to dobra firma i tez sie przejechalam na kremach..balsamy zrobily u mnie lepsze wrazenie, ale tez nie cuda.
Osobiscie lubie bardzo serie AA, Nivea, Soraya, Dr Irena Eris, Dax Cosmetics (mleczka i olejki do opalania super

)) Jest z czego wybierac.. i to jest chore troche, ale lubie zuzywac kosmetyki zeby moc szybko kupowac nowe

))
A wczoraj przypadkiem natknelam sie na perfumki ktore mnie oczarowaly.. NOA Perle. Oczywiscie cena nie na moja kieszen, ale jak i za miesiac beda mi chodzily po glowie to sie zlamie