marika
Fanka BB :)
Anna ja nie wiem czy masz nadwagę ważąc 70kg przy wzroście 170
twoje BMI wynosi 24,0 a BMI pomiędzy 22 a 25 wskazuje na prawidłową wagę i jest związany z dobrym zdrowiem!
wiesz ja przed zajściem w ciążę bardzo dużo czytałam o odżywianiu się o wadze itp,wszystkie dietetyczne sprawy bardzo mnie interesowały.Sama po ciąży z Olą nie wróciłam do poprzedniej wagi ale starałam się na tyle schudnąć aby mieścić się w normie...
Twoja lekarka nie ma racji
-chociaż to ona jest lekarzem nie ja, ale ona jest ginekologiem a nie dietetykiem, dwa w ciąży zapomnij o odchudzaniu, za to spacery i zdrowa dieta na pewno da rezultaty.np zwykły chleb zastąp ciemnym, ogranicz słodycze, a le ziemniaki nie wiem czemu się wszyscy ich czepiają, jak się je wszystko z umiarem to nic nie wejdzie w dupsko! najgorsze jest podjadanie-przyznam że to i mi się zdarza...ale wiem że robie źle, i wiem od czego to dupsko rośnie
twoje BMI wynosi 24,0 a BMI pomiędzy 22 a 25 wskazuje na prawidłową wagę i jest związany z dobrym zdrowiem!wiesz ja przed zajściem w ciążę bardzo dużo czytałam o odżywianiu się o wadze itp,wszystkie dietetyczne sprawy bardzo mnie interesowały.Sama po ciąży z Olą nie wróciłam do poprzedniej wagi ale starałam się na tyle schudnąć aby mieścić się w normie...
Twoja lekarka nie ma racji
-chociaż to ona jest lekarzem nie ja, ale ona jest ginekologiem a nie dietetykiem, dwa w ciąży zapomnij o odchudzaniu, za to spacery i zdrowa dieta na pewno da rezultaty.np zwykły chleb zastąp ciemnym, ogranicz słodycze, a le ziemniaki nie wiem czemu się wszyscy ich czepiają, jak się je wszystko z umiarem to nic nie wejdzie w dupsko! najgorsze jest podjadanie-przyznam że to i mi się zdarza...ale wiem że robie źle, i wiem od czego to dupsko rośnie
zapisałam nawet na kartce ile w którym tyg powinnam przytyć, pamiętajcie że to tylko internetowy kalkulator, jedna kobieta ma większą tendencję do tycia inna mniejszą.i czy dwa kilo w tą więcej czy mniej to nie tragedia!
ja haftuję pięknego tygrysa z dwoma tygrysiątkami... śliczny jest... i duży - ponad 30x30cm :-) zresztą same oceńcie:
)
;-)