Derylka
Zaciekawiona BB
Witajcie
Robiłam USG i wszystko było w porządku,te bóle to naciąganie więzadeł podobno ,mam brać nospę.Wg usg moja ciąża jest starsza o 5 dni od OM a jeszcze tydzień temu było wszystko tak samo.Widziałam bijące serduszko i ruchy super ,ale nadal boję się cieszyć.Do tej pory najstarsza moja ciąża to 9 tygodni więc jeszcze się boję.Mam straszne zaparcia ,ale takie,że tak właściwie nie powinnam nic jeść.Jak zjem cokolwiek od razu boli mnie brzuch.
Tak myślę,że powinnam zrobić następne USG w sobotę,mam nadzieję że się uda.
Robiłam USG i wszystko było w porządku,te bóle to naciąganie więzadeł podobno ,mam brać nospę.Wg usg moja ciąża jest starsza o 5 dni od OM a jeszcze tydzień temu było wszystko tak samo.Widziałam bijące serduszko i ruchy super ,ale nadal boję się cieszyć.Do tej pory najstarsza moja ciąża to 9 tygodni więc jeszcze się boję.Mam straszne zaparcia ,ale takie,że tak właściwie nie powinnam nic jeść.Jak zjem cokolwiek od razu boli mnie brzuch.
Tak myślę,że powinnam zrobić następne USG w sobotę,mam nadzieję że się uda.

Mnie tez podoba sie to imie, ale zeby bylo jeszcze smieszniej to ja nie mam Lila tylko Lilia:-) I wlasnie Lila, Lilia sa oki;-) Jest jeszcze Lilla
, specjalnosc marketing polityczny - to akurat nie jest zle na Uniwersytecie Wroclawskim, 5 rok. Czyli w czerwcu koncze:-) W koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A Ty co studiujesz i gdzie??Ja mialam rok dziekanki w ciazy z Mikim dlatego jeszcze to ciagne
Pewnie boisz sie jeszcze cieszyc, co??Ale juz zaraz Twoje obawy zostana rozdmuchane!!
. A teraz codziennie mogę jeść boczuś Ot. Taka mała perwersja ;-);-);-)