Marika- ja Cię uduszę. Taki piękny dzień, słoneczko. A ja wstaję, biegnę jak skworonek do kompa żeby poczytać forum a tu takie teksty. Teraz ryczę jak bóbr, bo mnie strasznie to wzięło. Koniec ze smutasami-tekstami na tym forum. Zero o poronieniu i zero zdjęć martwych dzieci. Normalnie szok!!!
Wracając do wczoraj:
Alkmena - teak to ponoć ten ciemny kolor, który ja wybrałam. Właśnie przez to bujanie mimo zabezpieczenia boję się kupić to łóżeczko. Wolałabym je najpierw obejrzeć, a u nas niestety takich nie ma. Chyba wybiorę się do Bielska albo do Krakowa na zakupy, może tam znajdę większy wybór?
Negri - ja do tego łóżeczka właśnie chcę komodę, a na nią postawić przewijak. Znalazłam jedną małą na Allegro, ale prawie za 700 zł. Takie teraz są ceny komód?
Grubelek - Wasze łóżeczko też jest śliczne. W Oświęcimiu takie oglądałam tylko że ciemne, bardzo mi się podoba, tylko, że w tamtym kusi mnie bujak. No jeszcze zobaczę co wybiorę. Trochę czasu nam zostało
A dzisiaj mam bratanka na głowie. Co prawda on jest u mojej mamy, ale jak tylko go przywozi do nich mój brat to rodzice od rana go przetransportowują do mnie. Niby kochają wnuka ale nie lubią bawić się z dziećmi. Nie będę mieć z nich pożytku.
Może jeszcze skoczę do miasta kupić coś dla dzidzi. Korci mnie
W nocy mały kopał mnie a każdym razem jak nawet lekko kładłam się na kawałku brzucha. Musiałam spać na plecach. Jaki wygodnicki, chce mieć cały brzuch dla siebie a nie żebym ja się na nim opierała
Miłego dnia dla wszystkich!!