marika
Fanka BB :)
Bazylia czyli co bo jestem zakręcona teraz..córcia tak
a armatka nie wyrośnie hihi to dopisać do listy?-przepraszam ale już nie wiem co kto będzie miał...
( i nie bij mnie , wystarczy że moje dupsko nosi dodatkowe kilogramy...wystarczająca kara;-)
)
Zebrra kurczę naprawdę szybko mój organizm się męczy
zrobie sobie właśnie chwilkę odpoczynku...
a co do łóżeczka..moje pogryzione nie jest ale połamane....cały bok, mała się tak rozpędziła na mnie kiedyś że razem z nią na nie wleciałam przy wygłupach-a najtańsze nie było-ale zwykłe, jest teraz bez boku, mężulek robi w drewnie to bok dorobi

Wracając do tematu kawy..powiedzcie mi co sądzicie o tej kawie nicoret??(dobrze nazwę napisałam?) ta z cykorią, nie jest mocna...miałam puszkę w łapie i się zastanawiałam w sklepie-ale nie wiem w ciąży to można taką?
a armatka nie wyrośnie hihi to dopisać do listy?-przepraszam ale już nie wiem co kto będzie miał...
( i nie bij mnie , wystarczy że moje dupsko nosi dodatkowe kilogramy...wystarczająca kara;-)
)Zebrra kurczę naprawdę szybko mój organizm się męczy
zrobie sobie właśnie chwilkę odpoczynku...a co do łóżeczka..moje pogryzione nie jest ale połamane....cały bok, mała się tak rozpędziła na mnie kiedyś że razem z nią na nie wleciałam przy wygłupach-a najtańsze nie było-ale zwykłe, jest teraz bez boku, mężulek robi w drewnie to bok dorobi

Wracając do tematu kawy..powiedzcie mi co sądzicie o tej kawie nicoret??(dobrze nazwę napisałam?) ta z cykorią, nie jest mocna...miałam puszkę w łapie i się zastanawiałam w sklepie-ale nie wiem w ciąży to można taką?

Piłam ale niezbyt mi smakowała 
więc nie uciskały brzuszka.