Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hihihi my na szczęscie mamy fotelik-nosidełko po Julce, a najlepsze jest to że jeszcze w październiku przygotowałam go do sprzedania tylko nie było okazji żeby zawieźć do komisu. Na szczęście , bo już przecież byłam w ciązy...
Marika zastanów się jeszcze, czy na pewno dla Oli samo siedzisko, bo z doświadczenia wiem, że jak zaśnie, to nie zdaje to egzaminu... Moja Wika jeździ do tej pory w takim, własnie po to, żeby mogła oprzeć głowę jak śpi...
Tak swoją drogą jakbym pokazała Olafowi tą aukcję to by się wściekł... my 2 lata temu kupowaliśmy ten fotelik za 430pln...
zebrra- ja też sie wsciekłam, sama kupiłam taki ok 2 lat temu za 379 zł!!!!!w promocji!!!a to zdziercy,dobrze że na dlugo starcza, Krzyś waży 23 kilogramy więc jeszcze posluzy:-)
teraz znalazlam za 250 zl nosidełko i bede je miala bo to tylko na ok rok, Krzysiowi kupilam za ogromna kase 6 lat temu nosidelko (ok 600 zl) a sprzedalam za 180 po roku więc myślę że się nie oplaca, kolejny fotelik ma być pożądny. Wozicie nosidelka z przodu czy z tyłu???i przodem czy tyłem do kierunku jazdu????
Ewa ja teraz dostanę od siostry ciotecznej fotelik graco, ale tylko do 7 kg, wozi się go z tego co wiem tylko tyłem do kierunku jazdy... ja zawsze z tyłu, bo mam poduszki powietrzne...