reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Zebrra a ten fotelik co Ty masz to nie ma swoich pasów czyli wygląda na to że dziecko 15 kg można juz przypinać dużymi (na foteliku) i jest to bezpieczne. A 15 kg to ok 2,5 do 3 lat (wg siatki centylowej). Czyli 18 kg 3,5 do 4 lat. Wiecie ja tak sobie licze jak tu zrobić żeby nie miec 2 takich samych fotelików w tym samym czasie.

A w foteliku 0-13 wozimy dzidzię z tyłu i tyłem do kierunku jazdy. My mamy Ramatti Mars ale nie polecam ze wzg na złe wykończenie miejsc gdzie przechodzą pasy wszystko się pruje. Poza tym jest ok.

reklama
Hej!
Marika - to nie jeziora to stawy rybne koło których będę mieskzać (jest ich w kupie z 6 czy 7).

Widzę, że od rana wzieło Was na zakupy hihi. Ja jadę w piątek kupić łóżeczko, jak nic nie znajdę to zamówię przez Allegro.
Rodziców pytałam czy pomogą, co nam mogą kupić. Powiedzieli, że złożą się z teściami tylko na wózek i to tyle ile mogą pomóc. Yyyyy:baffled: . Miałam nadzieję na większe wyposażenie ze strony dziadków.

Zebrra - fajny ten fotelik. On dla niemowlęcia też się nadaje?

Co dzisiaj robicie na obiad? Jakieś pomysły?

Cześć Dziewczyny.
Pogoda cudna a ja nadal zdycham w domu. Tym samym okazało się, że piątek był moim ostatnim dniem w pracy.

Zebrra, przepis "na oko" też może być, najważniejsze dla mnie są składniki, bo sama nigdy nie trzymam się proporcji.

Marika to zależy jak dużo jeździcie, ja mam takie siedzisko w drugim aucie i używamy jeśli jedziemy max pół godziny drogi, na dalsze podróże konieczny jest fotelik...

Marika, pogodę mam prawdziwie wiosenną, ale jeszcze wolę nie ryzykować i nie wychodzę. Kolega z pracy już mi dziś przysłał sms'a, że "ma wyrzuty na sumieniu", bo siedział i kichał na mnie ;) Mam nadzieję, że to końcówka i choróbsko już wyłazi - jutro muszę być u okulisty i laryngologa.

reklama
Zebrra dzięki za radę, jeździliśmy sporo, ale teraz będzie dzidzia to w dalekie podróże się nie wybieramy jedynie tak po okolicznych miejscowościach...
Jeszcze muszę to z moim przedyskutować.Dobra spadam pranko rozwiesić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry