reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Bazylia, ten nasz kolega z Tajlandii zamierza nazwać dziecko Sonia (o ile to będzie córka), ale tam pewnie psy tak się nie wabią ;)
Stenka w filmach to pikuś, ale co ona wyprawia w teatrze! :) lubię ją tam oglądać.

Jazztina, to jak jest w końcu - szukasz tych bohaterskich czynów czy dziury w całym? ;) a Lena to bardzo fajne imię (tylko kiedyś chyba nie funkcjonowało jako samodzielne, było albo przekształceniem albo zdrobnieniem Heleny - też ładne - albo Magdaleny, czy może się mylę?)

Marika, film koniecznie do obejrzenia, akurat na teraz - zamiast karmić się horrorami! ;)

reklama
Ankami odpowiedź jest prosta są we mnie dwie spraeczne natury, jedna szuka dziury w całym a druga łata te dziury a przynajmniej się stara:)))))) a co do Leny to masz rację ale od jakiegos czasu funkcjonuje jako samodzielne imię

Jazztina, to spokoju ducha Ci życzę, żebyś w jakieś schizofreniczne stany nie popadła z tym swoim rozdwojeniem ;) ale co tam, łatwo gadać jak się nie wie, czego problem dotyczy. Więc mam nadzieję, że skoro umiesz innym doradzać to i sama sobie poradzisz z tym co Cię trapi i dołuje :)

Lena to chyba czeskie imię? fajne, też mi się podoba i nawet zastanawiałam się nad nim ale ukochany nie zaaprobował.

Anka, w Stence mój tata kocha się na zabój :-)

Dziewczyny, byłam na masażu i jakichś tam zabiegach kosmetycznych.. w każdym razie leżałam plackiem przez 20 min z maską na gębie i coś wspaniałego! moja dziewczynka ewidentnie sie wierciła, raz brzuszek był miękki, a za chwilę coś go wypychało od środka! ale miałam radochę :)

Baz, a co Ci masowali? kompleksowo czy tylko wybrane partie? mieliśmy sobie z Mariolkiem jakiś wspólny masaż zafundować, tylko jakoś terminów nie możemy dograć :(

No tak gorąco tu było przez chwilę ;-) :-p temperamentne ciężarówki! hihihi...

A ja tam sie chwalę że przemyciłam WIKTORA MICHAŁA!!! :tak: :-D :-D :-D
I strasznie sie cieszę! No zobaczymy czy na 100% chłopiec :confused:
A teraz dobranoc do jutra! Oglądam Magde :tak:

An: poszłam na oczyszczanie gęby, a przy okazji miałam masaż i maseczkę witaminową. Na masaż kompleksowy pewnie fajnie byłoby pójść, tylko nie wiem czy umiałabym się zrelaksować - nie lubię za bardzo jak ktoś mnie dotyka (oprócz jednej osoby :)

reklama
Witam :)
Musicie mi wybaczyć, ale jest tak piękna pogoda w ciagu dnia, ze przesiaduję od rana do wieczora (no prawie) na dworzu :-) Znowu nadrabiam zaległości ;-) Z listy lipcowych mam zauważyłam, że sporo dziewczynek przybyło od soboty :-D zebrra, Fasolek - gratuluję córek :-)

marika - jesli chodzi o gotowanie mleka skondensowanego na karmel to ja gotuję max. 1,5h i zawsze mi wychodzi :happy:

Ankami - waga u mnie to 5 kg na plusie - ale gin powiedziała, że trochę przy dużo :/

Grubelku - my planujemy kupić właśnie fotelik Ramatti Mars... odradzasz?
W sumie to i spodobał mi się fotelik CONECO pokazany przez marikę... ehhh - trzeba się zastanowić :)

Mhm... jesli chodzi o montaż fotelika - to jak zamontować fotelik jeśli poduszki mam też z tyłu? Przodem czy tyłem do kierunku jazdy?:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry