bie_dronka
Zaangażowana w BB
Bazylia, ja mialam pierwsz usg mniej wiecej w wieku twojej ciąży, i było widać tylko pęcherzyk ciążowy, także twoja kruszynka wydaje sie być dużą i dorodną małą istotką 
Kiedy miałam drugie w 8 tyg. dopiero było malenstwo 8mm i wtedy dopiero widać było serducho!
Także nic sie nie przejmuj napewno wszystko jest ok!
Grubelek, witaj wśród nas, mam nadzieję ze będzie ci miło w naszym gronie.
Capri, cieszę sie z twojego dobrego nastroju... a schizy mamy chyba wszystkie
marika, słyszałam , ze wiele kobiet nie bardzo przepada za noworodkami... moja mama mówiła mi ze tak do 4 miesiąca po porodzie działałam jej na nerwy, bo pożytku ze mnie nie było żadnego, dopiero jak zaczełam siadać smiać sie i wreszcie chodzić stalam sie tak naprawde jej oczkiem w głowie (jestem jedynaczka tak tylko zaznacze;-) )
Mnie martwi dzisiaj brak mdłości
, nie sądziłam ze kiedyś to powiem, ale jakoś tak mnie martwi, że czuję się dobrze
. Wariactwo normalnie.
aha, Bazylia, własnie zastanaiam sie nad zamówieniem wspomnianej przez ciebie ksiązki, już wcześniej szukałam jakiejś, ale skoro ta jest przez ciebie polecana, to pewnie się sprawdzi ;-)
Malvina i PaulaC nie traćcie wiary...
Kiedy miałam drugie w 8 tyg. dopiero było malenstwo 8mm i wtedy dopiero widać było serducho!
Także nic sie nie przejmuj napewno wszystko jest ok!
Grubelek, witaj wśród nas, mam nadzieję ze będzie ci miło w naszym gronie.
Capri, cieszę sie z twojego dobrego nastroju... a schizy mamy chyba wszystkie
marika, słyszałam , ze wiele kobiet nie bardzo przepada za noworodkami... moja mama mówiła mi ze tak do 4 miesiąca po porodzie działałam jej na nerwy, bo pożytku ze mnie nie było żadnego, dopiero jak zaczełam siadać smiać sie i wreszcie chodzić stalam sie tak naprawde jej oczkiem w głowie (jestem jedynaczka tak tylko zaznacze;-) )
Mnie martwi dzisiaj brak mdłości
, nie sądziłam ze kiedyś to powiem, ale jakoś tak mnie martwi, że czuję się dobrze
. Wariactwo normalnie. aha, Bazylia, własnie zastanaiam sie nad zamówieniem wspomnianej przez ciebie ksiązki, już wcześniej szukałam jakiejś, ale skoro ta jest przez ciebie polecana, to pewnie się sprawdzi ;-)
Malvina i PaulaC nie traćcie wiary...
,ale hodowac fasolke bedziemy
),ze 1,5 roku temu, no dosc szybko,ale ze tez juz niby mozna. Mowila,ze wcale przez cc rodzic nie musze,ale trzeba juz tez patrzec i przez ten pryzmat. Ja bardzo chciaalbym miec cc, a Ty???Ja pierwsza wspominam wspaniale
!!! A poza tym wszystko super mi się zagoiło i co najważniejsze ból po cięciu czułam może przez pierwszą dobe a potem już nie. Także było naprawde super. Po cichu liczę na to że bede miała cc. W sobote idę do lekarza to się dowiem...

wstyd a bym zjadła z jabłuszkiem i z mlekiem....mam też ochotę na pierogi takie podsmażane z kapustą i grzybkami...mniam ale też nie potrafię rozlepiają mi się nie wiem...moja mama pyszne robi muszę się od niej nauczyć teraz przyjedzie na święta to się zobaczy