Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
więc ma leżeć i czekać na niego. Każdy lekarz zajmował się 'swoimi' pacjentkami. Więc grzecznie sobie leżała, aż zaczęła sie coraz gorzej czuć, mówiła o tym, ale była ignorowana, nikt jej nawet nie zbadał! Miała bóle, brzuch jej twardniał. Mówili, że symuluje, marudzi, a macica ćwiczy sobie itp. Dostała Asmag i jeszcze jakieś leki. Któregoś dnia jej siostra zobaczyła, że jest coraz gorzej i zadzwoniła do ordynatora, ten kazał się kontaktować z jego zastępcą, z którym współpracuje, zastępca oburzony przyjechał i zrobił awanturę
jakim prawem się go wzywa
i pojechał /nie zbadał jej/ Koleżanka zemdlała w drodze do łazienki 2 razy, więc po następnym tel. jej siostry przyjechał i wykonał badanie ... rozwarcie było 9 cm
i wtedy szybko karetką została zawieziona do szpitala wojewódzkiego. Tam od razu cesarka i maluszek o wadze 1300g jest na świecie, jakby urodziła u nas to mały nie miałby szans.
.
szkoła zaczyna się w połowie maja i trwa 6 tyg.
jak sobie posiedzie to nic się nie stanie chyba...
tylko pogoda straszna... śnieg z deszczem ma padac i wieje okrutnie....
6 kilo na plusie.....
az zobacze moja ksiezniczke!!!!!
. 
.
;-) ;-) ;-) zaczne juz załatwiać

, no i organizm odrzucił przeszczep szpiku). Jutro rano jest msza ale za intencje rodziców bo ksiądz powiedział że nie odprawi pogrzebu, ponieważ dzieci idą od razu do nieba !! No faktycznie kiedy miała nagrzeszyć ?? Ja już chyba też się z tym pogodziłam będzie smutno ale chyba nie pójdę tak jak mnie prosili ...