marika
Fanka BB :)
Zeberrko zaglądaj do nas-ja już o jedzeniu nie będę pisać..przynajmniej dopóki się nie oswoisz ze swoim menu-jeszcze troszkę i inne żarcie to cię wcale nie będzie ruszać;-)
tymczasem trzymam kciuki za Jasia?
;-) (mogłaby być mimo wszystko ta parka ale cii;-))
Ewa..Pastela ja naprawdę zaczynam nienawidzić Polskiego rządu, służby zdrowia itp

co oni wyrabiają z ludźmi...dajcie spokój
Bazylko biedaku wciąż pamiętamy o tobie wracaj szybko!!!
Moja mama jeszcze leży( co za nygus

) ja wylazłam z Olą o 6 rano..
Mam pytanie Zebrra, Grubelku..mojej Oli od wczoraj okrutnie ropieją oczy rano to były pozlepiane ropą i nie mogła otworzyć
od czego to cholerstwo? wiatr? u nas brzoza strasznie pyli i fruwają różne dziadostwa łącznie z piaskiem....co sądzicie o rumianku? przemywać oczka czy nie? słyszałam różne opinie...a do lekarza nie idę bo co pomoże...krople przyniosła mi właśnie kumpela do oczu dla dzieci może pomogą...

tymczasem trzymam kciuki za Jasia?
Ewa..Pastela ja naprawdę zaczynam nienawidzić Polskiego rządu, służby zdrowia itp

co oni wyrabiają z ludźmi...dajcie spokój
Bazylko biedaku wciąż pamiętamy o tobie wracaj szybko!!!
Moja mama jeszcze leży( co za nygus

) ja wylazłam z Olą o 6 rano..Mam pytanie Zebrra, Grubelku..mojej Oli od wczoraj okrutnie ropieją oczy rano to były pozlepiane ropą i nie mogła otworzyć
od czego to cholerstwo? wiatr? u nas brzoza strasznie pyli i fruwają różne dziadostwa łącznie z piaskiem....co sądzicie o rumianku? przemywać oczka czy nie? słyszałam różne opinie...a do lekarza nie idę bo co pomoże...krople przyniosła mi właśnie kumpela do oczu dla dzieci może pomogą...