Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poszłam na zwolnienie 13 listopada, dopiero dziś moja mama odebrała wypisane zaśw, od mojej ginki /tydzień temu nie wypisała mi na miejscu/ w pracy wcześniej wypisali, teraz trzeba to wysłać można pocztą? Będę musiała potem się do nich osobiście fatygować
... wstałam i co? Napiłam się i znowu mnie męczy. Głupia baba ze mnie
może się uda. Ogłaszam wszem i wobec że postaram się nie wypić tego co zostało /tzn. 1/3 z 2l, 1/4 z 2.5l i mam jeszcze duże całe/ schowałam wszystko głęboko
;-)
wiecie co całą noc zarzekałam się, że nie tknę Pepsi, której sie wczoraj opiłam jak głupia /2l/ serducho mi waliło, spać nie mogłam , brzuch bolał... wstałam i co? Napiłam się i znowu mnie męczy. Głupia baba ze mnie
może się uda. Ogłaszam wszem i wobec że postaram się nie wypić tego co zostało /tzn. 1/3 z 2l, 1/4 z 2.5l i mam jeszcze duże całe/ schowałam wszystko głęboko
mimo tego że korci...
też używamy w mega ilościach do wszystkiego do sosu czosnkowego, do mięs-a nawet na pomidora..staramy się kupować świeże w doniczce ale jednak bardziej dostępna jest u nas suszona

A tak w ogóle, to wyjaśniłam mężowi, ze dzidzia już wszystko słyszy i jak będzie z nią "rozmawiał", to po porodzie będzie potrafiła rozróżnić jego głos. I wiecie co stwierdził? Że koniecznie musi więcej do niej mówić, bo on jak wraca z pracy, to pierwsze co robi to włącza tvn24 i jeszcze dziecko sobie pomyśli, ze jago tata to Morozowski;-)
buhahahahahahaha powiedział że chyba nie ma takich facetów..i że nie jest jakiś nawiedzony poczeka i pogada z juniorem w cztery oczy....
.

teraz problem niech Jarek sam wymyśla...