reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam się dziewczynki :-):-):-) Późno bo byłam dziś od rana na działce z mamą a później pojechaliśmy z mężem na ślub mojej koleżanki :-):-):-):-) Normalni aż przypomniał mi się nasz ślub :happy::happy::happy::happy:

Nicoya
gratulacje !!!!!!!!!!

Hej dziewczyny!
Zebrra dzięki za wyjaśnienie tego odczynu PTA. Niestety ja mam RH ujemne, dokładnie B Rh-, mój mąż ma A Rh+, także mamy konflikt.
Narazie lekarka nic mi nie zlecała, ale zapytam ją o to we wtorek.

Szykuję się do wyjścia do baru, co jest nieco utrudnione. Drzemałam i złapał mnie skurcz łydki i uda - TRZY RAZY POD RZĄD!!!!!!!! Sypały się kr#$%&!!, wołałam nieobecnego męża, później darłam się o pomoc do Boga...aż w końcu minęło, tylko, że teraz koń kuleje :tak:. Może jakoś dokuśtykam się do miasta.
Dziewczyny siedzące w domu zapraszam ze sobą!!!!!!
U nas otwarli w podziemiach miasta jakąś kawiarnię, może być ciekawie.
Mój szanowny małżonek jest w pracy, dał mi wolny wieczór. No tak, ale on nie musi się obawiać, że ktoś mnie poderwie hehe, kto by chciał przygarnąć wieloryba??

Nicoya - serdecznie gratuluję rocznicy!
Miłego, romantycznego wieczoru życzę!!!

U nas 30 kwietnia będzie druga rocznica ślubu kościelnego (we wrześniu będziemy mieć trzecią rocznicę ślubu cywilnego - dla mnie jakoś tak ważniejszą).
Nicoya - podpowiedz co kupiłaś mężowi, bo ja nie mam pojęcia co mojemu podarować!!!

CZESC

u mnie dzisiaj masakryczny dzien.. wczoraj bylo zimno, wiec odlozylam prace w ogrodku na dzis..od 10 do 16.30 dlubalam zgarbiona w ziemi
potem jeczac wrocilam do domu.. bolaly mnie plecki i ciagle mi sie odbijalo. Przesadzilam..ale w sumie poza zmeczeniem nic mi nie jest..

ja na szkole rodzenia ide dopiero w maju, moja gin nie wiedziec czemu ciagle ten pomysl odsuwala..
a mam pytanie do Was - chodzicie z mezami/chlopakami, czy same ???

capri ja tez se pomaluje paznokcie, a co!!!! ;)

marika Suflacetamid to substancja przeciwdrobnoustrojowa..W CIĄŻY NIE STOSOWAC (!kategoria C! - ryzyko uszkodzenia plodu) i przy karmieniu tez nie.
A do piekacych oczek tv-komputerowych lepsze sa preparaty typu sztuczne lzy np krople Lacrimal (cena 6-7 zl) i mozna je stosowac w ciazy..
Ciesze sie ze siostrzyczka powoli dobrzeje!

Nicoya Rowniez gratuluje rocznicy!!!! Buziaki!

Poza tym poszlam dzisiaj do kiosku... "M jak mama" bardzo lubie.. a obok byly nowe numery BABY i MAM DZIECKO ;) tez kupilam;)
nie wiem jak oni to robia, ze sie nie powtarzaja i w kazdym numerze jest cos interesujacego! ;))))

Nicoya a ty babo jutro masz ta rocznicę chyba co?!:-p:laugh2::laugh2: Ale ja też dziś już dziś życzę udanej kolacyjki aby wasze serduszka się dogadały ze sobą i oby było ok:) no i oby był ten kelner...(byle nie jakaś kelnerka ze zgrabnymi biodrami...:-p:szok::laugh2::laugh2::laugh2:)

Zeberko..Dziewczyny
ja mam dobrze...mąż wyjechał zero kłótni a więc czasem dobrze gdzieś "starego wydelegować":laugh2::laugh2::tak:;-) nie smućcie się..nie pierwsza kłótnia i nie ostatnia życie takie pogmatwane jest...a chłop to chłop nie zrozumie naszego toku myślenia:::(

Co do konfliktu serologicznego moja teściowa ma grupę krwi AB RH- i ma piątkę zdrowych dzieci....
kumpela zaś zaszła w ciążę i jej "mądry?" lekarz nic jej na ten temat nie powiedział poroniła w 3 miesiącu właśnie z tego powodu bo powinna brać jakieś leki..już jest w kolejnej ciąży i bierze chyba jakieś zastrzyki..u innego lekarza..

Dobra uciekam się myć ostatnio coraz wcześniej chodzę spać...
papa buziaki

Pastela - ja mam chyba dobry klimat do spania - nikt mi nie przeszkadza, pokój przyciemniony... poza tym pewnie śpię do południa bo zasypiam po północy... :-)
Ja się wypróżniam po 4-5 razy odkąd łykam 3x dziennie Asmag B6 - a ile razy dziennie Ty go bierzesz?

Jestem potwornie leniwa bo tak bym sobie poszła do kiosku i kupiła "Twoje dziecko" i "M jak Mama" a pokazanie się wsród ludzi wiąże się z umyciem głowy i chociaż lekkim makijażem, więc gazetki będę miała dopiero jutro (jak nie kupi mama to kupi mąż) :-)
Ja też czuję sie dziś jak pasożyt - obiad i kolacja u rodziców :-) bo nie chce mi się nic robić tylko dla siebie:happy:

Nicoya - gratuluję pierwszej rocznicy... mój mąż to mnie nigdzie nie zabiera... no ale akurat to mi wogóle nie przeszkadza bo jestem strasznym domatorem :-)

zebra - a kolacja o 21.30??
Z jakiego programu korzystałaś? ja kiedyś bawiłam się w Gif Animator i 3D GIF Designer jak próbowałam zrobić banery na www :happy:

reklama
Dziś mój Mariusz zrobił nam ognisko :-) tzn. on smażył kiełbaski /ja nie jadam/ a ja na leżaczku z Harysiem się grzaliśmy, milusio było. Do budki którą zawiesiliśmy na drzewie sprowadził się już szpaczek i gniazdko szykuje ;-)
Alkmena - ja biorę Asmag Forte /podwójna dawka Mg/ 5x dziennie :eek:

dziś czytałam sobie ksero mojej karty ginek. którą muszę załączyć do ZUS-u, wygląda na to, że od początku byłam zagrożona poronieniem, a potem zaczęła mi się szyjka skracać i diagnoza: zagrożenie porodem przedwczesnym :dry:
Ha a z dobrych wieści to chyba nie pojadę na komisję bo moje gin zaznaczyła, iż jestem leżąca i nie mogę sie stawić. Mogą wpaść do mnie w odwiedzinki?

Już śpicie? to ja też spadam
do jutra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry