reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Oliwka gratuluję córci!

Nicoya fajnie, że wczoraj było tak miło, szkoda tylko, że tak nie jest zawsze... :)
A u mnie...hmmm Olaf właśnie pokazał co potrafi... znowu się z nim pokłóciłam... szkoda słów...

Hej dziewczynki ja już jestem :-):-):-) Po zakupkach byliśmy u mamy na obiedzie a teraz odpoczywam bo łaziłyśmy po giełdzie 2 godziny :tak: Zaraz postaram się wrzucić zdjęcia ;-);-);-)

Oliwka gratuluję córeczki :-):-):-)

Zeberko przytulam mocno !!!!!!!!!!!!!!!!!

Magdalenko a niech mnie rozpieszcza ja to lubię chyba jak każda :-):-):-):-):-):-):-)

Cześć
Ja właśnie wróciłam z zaręczyn siostry mojego ślubnego. Nacierpiałam się trochę przy suto zastawionym stole, ale mam teraz brzuchol !!!! nawet winka pokosztowałam - Igor się teraz wierci - albo mu tak dobrze, albo ma niedosyt... Teraz idę się położyć -mam ochotę na drzemkę po tym winku...

zebra - nadal się solidaryzuję... Ja mam tak co dzień.. nadzieja na spokojną rozmowę i niestety wielkie rozczarowanie... Trzymaj się i nie daj złym emocjom. mały spacerek w słoneczku, pogaduchy z koleżankami i olej wszystko jak leci... taka moja rada - ja się stosuję to i rozczarowanie mniejsze potem..

Miłego popołudnia !!

Mój cukier strasznie spadł, jest poniżej dolnej granicy... nikt mi nie mówił co robic w takie sytuacji, wszyscy mówili tylko co robić kiedy jest za wysoki...

Witam serdecznie Lipcoweczki:-) Wlasnie przegladalam stronki na temat ciazy i znalazlam Wasze forum!!! Ja tez jestem Lipcoweczka i mam nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno byscie mnie przyjely do swojego grona;-) ;-) Termin mam na 29.07. i spodziewam sie 2 wspanialych chlopcow:tak: Bardzo sie ciesze i juz nie moge sie ich doczekac:-)
W chwili wolnego czasu postaram sie Was troche wstecz poczytac no i wstawic suwaczek i zdjecia- o ile sie tego naucze:-p Pozdrawiam

reklama
Oliwka- gratuluję córeczki!!!!

Anulka - witam w naszym gronie i gratuluję synków! To "nasze" pierwsze bliźniaki na forum!
Czekamy na zdjęcia!!!

Zebrra - może spróbuj z czymś słodkim, moze to podniesie cukier??

Ja właśnie wróciłam z działki, przez cały dzień leniuchowłam i bujałam się na huśtawce. Ale synek się wybujał hihi. Ale było trochę niewygodnie i teraz cierpię - plecy mi wysiadły normalnie.
Wysłałam męża po zapas lodów na wieczór :tak:, jak tyć to tylko od lodów :-D.
Miłego wieczoru!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry