• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
WITAM SIE O PORANKU

jade zaraz z czerwcówka na wyniki, i potem na reszte wyprawki
brakuje mi smoczusiów, kocyka i kilku pieluch tetrowych

MIŁEGO DNIA:-) :-) :-) :-)

Witam się i ja!
Zaraz jadę na próbę wyżebrania skierowania na badania, zobaczymy czy się kolejny raz uda :-D. Tym razem muszę zrobić: mocznik, kreatyna, białko i odczyn Coombsa. Ale mnie pokują!!

Mały nie dał mi zmrużyć oka w nocy. Tak strasznie kopał, że aż sprawiał mi ból. Później poczułam takie pociągnięcie bolesne - możliwe żeby była to pępowina?? Chce ją wyrwać czy co?

Miłego dnia lipcóweczki!!!!

Dzień dobry wszystkim :-)
i oby był dobry, a na pewno lepszy niz poprzedni, bo wczoraj jakoś smutno się tu porobiło.

wczoraj smutno a dzis pusto.......... :confused:

to ja tez sie witam z rana heheh posprzatalam mnieszkanie to moge chwile popisac a potem na zakupy.
Mam dzis ochote na pyzy z miesem :-) dawno ich nie jadlam.

reklama
od kilku dni moje malenstwo upodobało sobie kopanie mnie w prawe zebro...wymiekam

dziewczyny :confused: :confused: :confused: Krzysiowi w oczku popekały naczynka,pół oka czerwonego ma...nie wiem od czego????i do tego czasami mu krew z nosa delikatnie leci?????co z tym robic?:confused:
on 2 tygodnie temy dostał pilka w twarz na treningu...moze to od tego???

boje sie ,to przeciez glowa
a jak do lekarza to do jakiego???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry