reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam się!!!
Mariczko ja to już sie przeniosłam na ten wątek zamknięty...
A tak ogólnie to faktycznie chwilkę mnie nie było...
Ja też dzisiaj nie mogłam spać,dzidzia się wirciła,a teraz za to ucichła i brzuszek boli....muuuuuuuuuuu :-( :sick:

nie błądzę kochane-ale jestem tu przyzwyczajona..to raz...a dwa nie piszę tu nic takiego co by mogło-nie wiem innych w oczy kłóć:) dla mnie wątek zamknięty to jak będę chciała się nie wiem wyżalić, kogoś pocieszyć..dać foto słonia:) hehe, a tak ogólnie to chyba będę tu pisać-jak was zabraknie to tam zajrzę...

Witam - ja też nie mam zamiaru się przenosić - po co nam dwa fora? :confused: Bez sensu... Inne miesiące działają normalnie tylko my bedziemy się ukrywać??:baffled: Zebra - ten admin chyba nie zrozumiał o co chodzi:baffled: Może trzeba po prostu utworzyć wątek (np. "Galeria zdjęć naszych pociech" czy jakoś tak), potem zgłosić do admina aby dostęp do niego miały osoby które rodzą w lipcu? Coś takiego jest na majówkach...

ehh - chyba tak się nie da jak pisałam... ale wg mnie tamte zamknięte forum powinno być przeznaczone na zdjecia naszych pociech albo na jakies inne ściśle tajne sprawy....:happy:

reklama
HEJ:-):-):-) Dziewczyny ja jestem na wychowaczym zasiłku i 17 mi sie kończy a termin na 24lipca Niewiem od czego zaczc załatwianie ,choc jeszcze czas ale niewiem czy macierzyński bede miec i kto go bedzie płacił jak teraz jestem na zasiłku wychowawczym .Te sprawy urzedowe to dla mnie czarna magia .A na drugie dziecko tez dwa lata biore wychowawczego :D płatnego .Teraz dostawałam zasiłek to chyba nie biorą tego pod uwage i jest to dochód utracony tylko męża dochód i dzielą na wszystkich .Namieszałam ale jak któraś z was sie oriętuje to plllllliiiiiiiisssssssss;-)

Do góry