Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Cześć wszystkim. Jak tam wasze objawy zbliżającego się porodu? Ja mam dosyć nieprzyjemne bóle jak przy @. Ale zawsze miesiączkę przechodziłam do bani. Tylko jak brałam pigułki to było znośnie, a odkąd przestałam to strasznie cierpiałam. No więc teraz najczęsciej mnie boli w nocy i nad ranem. Co prawda nie tak bardzo jak potrafiło przed okresem ale ból jest umiejscowiony w dole brzucha i przechodzi na pachwiny do ud. Dzisiaj obudziłam się przez to o 5:30 rano i bolało mnie przez godzinkę. Potem zasnęłam.
Wczoraj było to samo też o tej porze.
W dzień coraz częsciej napina mi się brzuch i czuję takie parcie ni to na pęcherz ni to na ... kupkę
Ale brzuch mam nadal tak jak wcześniej tzn nie zauważyłam żadnego obniżenia.
No i po seksie wszystko jest maksymalnie napięte jakieś pół godzinki
a powiem szczerze, że odkąd zaczęłam 38 tydz to już się nie oszczędzam pod tym względem 
DOBRANOC niech nam się przyśnią nasze maluchy :-)
Wczoraj było to samo też o tej porze.
W dzień coraz częsciej napina mi się brzuch i czuję takie parcie ni to na pęcherz ni to na ... kupkę
Ale brzuch mam nadal tak jak wcześniej tzn nie zauważyłam żadnego obniżenia.
No i po seksie wszystko jest maksymalnie napięte jakieś pół godzinki
a powiem szczerze, że odkąd zaczęłam 38 tydz to już się nie oszczędzam pod tym względem 
DOBRANOC niech nam się przyśnią nasze maluchy :-)

- dzikie uczucie...wiesz co ja w pierwszej ciąży aż tak nie wsłuchiwałam się w swoje ciało...albo nie miałam objawów zwiastujących poród??Dostałam po prostu skurczy i pojechałam rodzić..a teraz.. cholera wie...teraz mam wszystko i bóle jak na @ i skurcze bolesne...i czopa zażegnałam...itd...a jakoś nie mogę się jeszcze rozdwoić
mianowicie, od paru dni gdy dzidzia sie rusza slysze przy tym dziwny dzwiek tak jakby podobny do "mlasku" czy co
zdarzylo sie to ze 3razy, czy Wy rowniez cos takiego zaobserwowalyscie