Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tylko o to by dziecko nie stało w przeciągach

w skrócie: miałam dostać od gin skierowanie do szpitala,. skierowanie na USG i przedłużenie zwolnienia... a że strajk to baba nie przyszła... wzięła sobie wolne... zagadałam wiec z moją lekarz od nadciśnienia czy wypisze mi zwolnienie a ona że strajk od wtorku i nie może sie wyłamać... bardzo oczywiście przepraszała
CUDEM było wolne miejsce w prywatnej klinice gdzie moja firma ma wykupiony dla pracowników abonament i dzięki temu mam wszystkie papiery których nie dostałam w szpitalu...

Jak narazie nie mam zadnych oznak porodu skurczy
zadnych zadnych ..tylko czasem cos tam zaboli..:-(ale to normalne !!juz we wtorek wizyta u midwife wiec moze sie cos dowiem i cos sie ruszy ?
wczoraj wieczorem bylam na spacerku z moim M poszlismy do sklepu dokupilam pare rzeczy-ostatnie do szpitala-ten olejek i maly zel pod prysznic, szamponik itp.!! jak sie przeszlam to odczulam malej glowke w dollee wieczorkiem doskonaleee a do sklepu nie jest tak blisko ...ale powolutku dotarlismy 

;-)Bedzie dobrze ..trzymam kciuki!!i zycze szybkiego porodu i lekkiego oby wszystko bylo OK Jak juz bedziesz po to napisz wrazenia i emocje oraz wklej zdjecia!!czekamy zniecierpliwione...oby z babcia bylo OK!! mysl pozytywnie
!!
co nie?

..dzis mowili o tym w programie specjalnym ze jak jest malo wod to dziecko nie moze sie rozwijac prawidlowo :dull:
ale szczerze mowiac teraz Mi sie bardziej podoba i jakos wiecej miejsca sie zrobilooo hehehe wydaje Mi sie ze moze spac przy otwartym oknie byle nie blisko(pod oknem) i jak wieje wiatr czy jest chlodno to moze wiac jak sie ma nie plastikowe okna !! tak mi sie wydaje ...

;-)
Moze poprostu wstawie lozeczko do sypialni a salon zostawie jak jest, przeciagu moge uniknac zamykajac inne okna w domu a zostawiajac wlasnie tylko to w sypialni a odstep od okna do lozeczka bylby jakies 160cm.