Hej dziewczyny musiaialam zmienic konto bo cos mi haslo nie wchodzilo
spoznione życzonka dla dzieiciaczkow duzo zdrowka sloneczka kazdego dnia i wszystkiego naj naj
ciesze sie ze impreski sie udaly i prezenciki dzieciaczki fajne dostaly ja dzisiaj krociutko bo jakas taka nie ogarnieta jestem za duzo zaleglosci chyba
odezwe sie jutro cos bardziej konkretnie

spoznione życzonka dla dzieiciaczkow duzo zdrowka sloneczka kazdego dnia i wszystkiego naj naj
ciesze sie ze impreski sie udaly i prezenciki dzieciaczki fajne dostaly ja dzisiaj krociutko bo jakas taka nie ogarnieta jestem za duzo zaleglosci chyba
odezwe sie jutro cos bardziej konkretnie
imprezka sie udala, aczkolwiek musze przyznac ze jak Victor codziennie chodzi usmiechniety od ucha do ucha, to wczoraj praktycznie wogule, mysle ze raz ze nie byl wyspany a dwa ze tyle sie wokol niego dzialo...ze tak naprawde nie wiedzial co i jak tyle ludzi na raz, dzieci ktore biegaly i krzyczaly...ogolnie bylo fajnie, tylko kurcze jakos nie porobilam sobie z nim zdjec(i tego zaluje) aczkolwiek on troszke ma jakas bylam taka zaaferowana ze golnie to ma ich malo.;-) U nas pogoda byla ok, bylo cieplo, ale pomimo to stol byl w domu, siedzielismy troche w domu troche z dziecmi na dworzu tak mieszanie.
za roczek
czamuz to