zanet
Wdrożona(y)

Ankami trzymam kciuki żeby szybko się zrosło wszystko co potrzeba. Jak tam zajęcia na baseniku? Zazdroszcze Milenka też uwielbia wode ale w tej dziurze to basenu brak, a ja niemam ochoty dojeżdzać 40km.

Asiulinka Kochana podziwiam Cie masz dwoje skarbów w domu a wcale nie jesteś marudna. Mojej jakoś teraz zarosło, powinno chyba międzi12 a 18m życia się zrosnąć.

Co do szczepionek to co Wy tak często na szczepienia biegacie??
Ja Milenke szczepiłam tą 6w1 wszystkimi dawkami i koniec więcej na żadnym szczepieniu nie byłyśmy
Pozdrawiam i uciekam spać :-)

Asiulinka Kochana podziwiam Cie masz dwoje skarbów w domu a wcale nie jesteś marudna. Mojej jakoś teraz zarosło, powinno chyba międzi12 a 18m życia się zrosnąć.
Co do szczepionek to co Wy tak często na szczepienia biegacie??
Ja Milenke szczepiłam tą 6w1 wszystkimi dawkami i koniec więcej na żadnym szczepieniu nie byłyśmy

Pozdrawiam i uciekam spać :-)
.
.
 niemoge wyjść z pokoju nikt nie może jej dotknąć ba ja nawet nie moge od niej odejść dalej jak 1m, bo wyje tak rozpaczliwie i łzy jak grochy lecą. Obiadu niebyło od przyjazdu, M się w knajpach stołuje he he. No ale jest troche lepiej.
.

i stad bark zaproszenia. 
 U Nas nie jest jeszcze tak zle 
 takze nic sie nie martw kochana!!! ja tez szczepilam ta 6in1 a dzisaij przeciw swince odrze i ospie!!
, ale pewnie zaraz Grzesiek się obudzi, popłacze, poprzytula się do mnie a potem zacznie przeszkadzać Maćkowi i będą na siebie warczeć, krzyczeć i płakać... ale póki co jest mi dobrze...
.Zaraz spróbuje