Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja dzis od rana na nogach, siedze w mieszkaniiu w foliach i farbach. remontu dzien drugi. i juz widac, ze potrwa dluzej niz planowane :? chociaz z tego co czytam nie tylko ja taka madra jestem, zeby w 9 mcu w remont sie pakowac![]()
Zrodlo to prof Bręborowicz "Położnictwo i Ginekologia" tom I. Wszelkie pytania o seks analny i homoseksualistów kieruj do prof. z ginekologii,(pracuje na Polnej w Poznaniubo to jego książka i cytat z niej
Książka jaka jest każdy widzi, no ale jednak (nie)stety to podstawy dla każdego ginekologa przed i po specjalizacji i ludzie, którzy prowadzą Waszą ciążę pewnie to czytali
Masz rację to abstrakcja,bo tak jak sprawdziłaś- takie zadrapania zdarzają się rzadko i w warunkach laboratoryjnych. Ale nie mozna generalizować i mówić, że TYLKO przez przewód pokarmowy, bo to błąd, no ale doczytałaś, że krwią można- to kazuistyka, ale jednak doczytałaś i już wszystkie jesteśmy mądrzejsze
Więc nie ma co się spinać, tylko wesoło i świadomie poszerzać zakres wiedzy o różne źródła
![]()
możesz mi podać jakieś źródło? bo z tego, co czytałam (właśnie z okazji posiadania kota), to toxo jest chorobą, która do zakażenia potrzebuje przejścia przez układ pokarmowy, więc przez zwykłe zadrapanie ręki się na pewno nie zarazisz. co innego błona śluzowa odbytu, bo to jest droga do jelit, chociaż nie za bardzo wiem czemu w tym wypadku podajesz w nawiasie homoseksualistów. pary hetero też uprawiają seks analny, uważam takie wyszczególnianie za obraźliwe. nie mówiąc o tym, że zarażenie się toxo tą drogą to jakaś abstrakcja.
sugerowanie, że homoseksualiści są bardziej narażeni na zarażenie w ten sposób. tak samo jak kiedyś się spekulowało, że wśród homoseksualistów jest większy odsetek AIDS, bo się "puszczają na prawo i lewo". już dawno udowodniono, że orientacja seksualna nie ma nic wspólnego z procentem zarażeń na różne choroby.Co bylo w tym obrazliwego? :-)
Dostalam skierowanie do szpitala do elku ... Ide dopakoeywac torbe jedzenie kupic i jechac
Cześć dziewczynki,
wróciłyśmy wczoraj do domu
Jak wiecie urodziłam troszkę wcześnie... 36tc+6 dni - coś się działo, ale nie wiem co - tętno młodej to za szybko biło, to za wolno, w piątek rano zdecydowali się na cito zrobić cc.
Ja po drugiej cc czuję się DOSKONALE!!! Po 8 h wstałam, poszłam pod prysznic i śmigałam jak szalona - mój maż aż zapytałam się lekarza co mi dają, bo nie wierzy, że w tak dobrej formie jestem. A mnie naprawdę nic nie bolało, nic nie ciągnęło - w ogólenie czuje się, zebym rodziła - ha ha ha)
Taki poród czysta przyjemność))
Wera na szczęscie wszystko ok, zdążyli nam podać sterysy na płucka. Jedynie mamy problem z karmieniem - nie umie się dossać do mojego cycka - mam za wielkie, dostałam nawalu - płacze, łyka powietrza, ulewa.... dziś jej ściągnełam pokarm, dałam butlą... zjadła jak szalona, bez płaczu, bez ulewania i już śpi sobie 2 h - jakbym dziecka nie miała....
nie wiem czy będę wiec walczyć z piersią czy nie będę ściągać - moja mama taki sam problem miała - żadna z nas nie umiała ssać cyca.
Z Wiki męczyłamsie 5 miesięcy i już wiem, że to chyba bezsens...
Ja zaraz Was doczytam bo się stęskniłam!!!!!

sugerowanie, że homoseksualiści są bardziej narażeni na zarażenie w ten sposób. tak samo jak kiedyś się spekulowało, że wśród homoseksualistów jest większy odsetek AIDS, bo się "puszczają na prawo i lewo". już dawno udowodniono, że orientacja seksualna nie ma nic wspólnego z procentem zarażeń na różne choroby.
Cześć dziewczynki,
wróciłyśmy wczoraj do domu
Jak wiecie urodziłam troszkę wcześnie... 36tc+6 dni - coś się działo, ale nie wiem co - tętno młodej to za szybko biło, to za wolno, w piątek rano zdecydowali się na cito zrobić cc.
Ja po drugiej cc czuję się DOSKONALE!!! Po 8 h wstałam, poszłam pod prysznic i śmigałam jak szalona - mój maż aż zapytałam się lekarza co mi dają, bo nie wierzy, że w tak dobrej formie jestem. A mnie naprawdę nic nie bolało, nic nie ciągnęło - w ogólenie czuje się, zebym rodziła - ha ha ha)
Taki poród czysta przyjemność))
Wera na szczęscie wszystko ok, zdążyli nam podać sterysy na płucka. Jedynie mamy problem z karmieniem - nie umie się dossać do mojego cycka - mam za wielkie, dostałam nawalu - płacze, łyka powietrza, ulewa.... dziś jej ściągnełam pokarm, dałam butlą... zjadła jak szalona, bez płaczu, bez ulewania i już śpi sobie 2 h - jakbym dziecka nie miała....
nie wiem czy będę wiec walczyć z piersią czy nie będę ściągać - moja mama taki sam problem miała - żadna z nas nie umiała ssać cyca.
Z Wiki męczyłamsie 5 miesięcy i już wiem, że to chyba bezsens...
Ja zaraz Was doczytam bo się stęskniłam!!!!!