michasia30
Fanka BB :)
Nie czulam malej od soboty... w nocy tylko raz sie ruszyla w niedziele rano zadzwonilam do szpitala I kazali odrazu przyjezdzac
Masakra,współczuję... Ale wszystko ok z małą? Wyjasnili ci to jakoś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie czulam malej od soboty... w nocy tylko raz sie ruszyla w niedziele rano zadzwonilam do szpitala I kazali odrazu przyjezdzac
Zulugulka no cos ty, nie placz. Juz duzy chlopak a 10 dni jakby to juz wogole
Tylko żebym wytrzymała chociaż te 10 dni, bo główkę ma tak już nisko że ciężko mi się chodzi do łazienki.
Masakra,współczuję... Ale wszystko ok z małą? Wyjasnili ci to jakoś?
Dokładnie, pewnie gdybyś trybu życia nie zmieniła to by się to gorzej skończyło. Ale mówię Ci 35 tydzień za pasem, to już naprawdę jest spory dzieciak. Nie doczytałam czy ty dostawałaś sterydy na płuca? Bo może skoro grozi Ci przedwczesny poród to warto o to lekarza zapytać.Dzięki za dobre słowa, będę nadal leżała, robię to już od przeszło 4 tyg. Najbardziej mnie wkurza to, że cały czas odpoczywam, krąże tylko łóżko-kibelek, a tu tak się narobiło. Chociaż z drugiej strony nie wiadomo co by było jakbym normalnie funkcjonowała może już dawno mały by się urodził.
Miala dzien leniuszkaale ladnie nas nastraszyla... zrobili badania ktag I wszystko dobrze na koniec polozna przyniosla mi kawke a mala ruszac sie zaczela
spokojna wrocilam do domu
![]()
Kagusia to gratulacje coreczkimoj tez konczy dzis zerowke ale osiagniec nie ma oprocz wyjatkowej przenikliwosci dotyczacej grubosci moich nog
![]()