reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ewcia co się dzieje?
Zdolne te wasze dzieciaczki :D

Perla jesteś tam? Nadal w dwupaku?

I deszcz unas leje :(

Kochana u mnie wszystko ok... Nawal mleka mam tak duzy ze smialo bym mogla karmic 4 dzieci... Musze sciagac co 2 h a sciagam uwaga po 100 ml ale sie rozkrecilam .... Chodze malego dostawiac do piersi do niego na oddzial... Bo dalej jest na obserwacji... A i dostalam zakaz picia wody w tak duzych ilosciach ... Dobranoc kochane ...

Ewczis zakaz picia wody????? A ile niby pijesz? Jeżeli to przez nawał to nie słuchaj po prostu nie odciągaj wszystkiego gdy nie potrzeba, a tylko odrobinę do ulgi w piersiach. Laktacja się sama unormuje i picie wody ma gucio do tego. Mam czasem wrażenie, że żyjemy w średniowieczu...

Ja pije 3- 4 l dxienie ...bo mi pic sie chce mocno... Moge wam pokazac kajetana troche zolty jest bo ma delikatna zoltaczke ...

Załączniki

• 1435478533016.jpg
    1435478533016.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 87
Perla chyba za dobrze małej hihi okna może umyj, męża weź w obroty :D trzymam &&& żeby mala w końcu się zdecydowała :)

Ewczis to tylko pozazdrościć. Ja dla pierwszej córci ledwo 30 ml 'wyciskalam'
Śliczny twój synuś jaki zadowolony :)

Ale se dzisiaj po spałam :)
Dzisiaj obiad z głowy bo teściowa zaprasza :D
Po obiedzie jedziemy na shopping, teściowa stawia :D

Miłego dnia :)

hej
Klara najlepsze życzenia i gratuluję zdolnych synków :-)
Ewcia prześliczny synuś :-)
Perla trzymam &&&&&&&&& aby było ok

Ja nie popisze dzis bo senna jestem mega jakbym sen magazynowała i palce mi troche spuchły i nogi... ewidentnie organizm się przygotowuje...
jeszcze ciasto upiekłam i po południu sernik na zimno z truskawek musze zrobić na jutrzejsze urodziny...achhhh znów starsza o rok...;-)

reklama
my wczoraj w końcu do kina nie poszliśmy, bo mi się godziny pomyliły :D na szczęście to była tylko rezerwacja, nie bilety, i idziemy dziś.
a potem na obiad do teściowej, więc też nie muszę gotować (; no i w końcu dziś odbieramy samochód! a fotelik jeszcze niekupiony O_o

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry