reklama

Lipcowe mamy 2015

Klaudia chyba w małej miejscowości mieszkasz, że w kręgosłup nie robią . Lepiej w ogólnym jeżeli inaczej nie umieją. Będzie bezpiecznej. Ja miałam ogólne przy pierwszym synu, bo brałam leki rozrzedzajace krew i klucie w kręgosłup grozi paralizem. Na dobre wybudzilam się po 3h. Potem jeszcze trochę przymulona byłam, ale dzieckiem się już zajmowałam. Ogólnie wrażenia ok, nie ma się czego bać . znieczulenie jest bezpieczne .

Wlasnie male miasteczko i on sam mowil ze jak sie upre to zrobi takie w kregoslup ale ze odradza bo nigdy tego nie robi...

Dzieki ci Gurek :)

reklama
U mnie też mały szpital powiatowy ale zzo jest nawet już do sn... Ale oddział jest mały, razem wszystko jest i ginekologia i położnictwo, ale wczoraj większość dzidziusiow wypisali dziś tylko 2 zostały i to takie cichutkie malutkie ;-) ;-)

Mnie czeka chyba ciezka noc :-( macius rak sie wydzieral!! Nie wiedzialam ze dzieci tak moga plakac dovrze ze sasiadow nie mam :-( nie wuem co mu jest zasypia na rekach jak go dam do lozeczka albo poloze obok siebie jest taki krzyk :szok: teraz juz padl ze zmeczenia. Plakac mi sie chce jak on tak krzyczy a ja nie wiem jak mu pomoc

Gosiaczek pamiętam te płacze. .. maluch przerabia może poród zna praktycznie tylko twój zapach i jak go odkladasz to czuje się opuszczony. Spróbuj może swoją koszulkę położyć mu do łóżeczka to będzie czuł ciebie. Moja mała nie dała się oszukać :D
pamiętaj ze będzie lepiej :D

reklama
No u nas to średnio 40 porodów na miesiąc, więc niedużo ;-) ale jest kameralnie i nie jest to złe, bo niedaleko jest duży szpital wojewódzki to tam porodowka to jak Hala produkcyjna :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry