reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Matko najgorsza noc w całej ciąży,cała mokra.jestem,nie dało się spać,duchota,przeszła burza ale parę kropelek nic nie znienilo,zdechne chyba dziś:(

Ehh to miałam luksusy dostałam po cc 4 suchary i herbatę :) dziewczyny czy wy też po cc dostajecie zastrzyki przeciwzakrzepowe? Mi dawali w szpitalu i do domu dostałam 10.

reklama
Avalka graaaaaatuuuuulacjeeee!! Cieszę się jak głupia, że wreszcie poród sn;)

I jak tu rozkręcić laktację po tych cesarkach skoro zjeść porządnie nie można;)

Moi chłopcy to płakali w zasadzie tylko w dwóch sytuacjach - przewijanie na głodnego i często podczas jazdy samochodem. Ciekawe jak będzie teraz.

Gosiaczek najlepiej jak zasypia Ci przy piersi na leżąco, bo wtedy nie trzeba odkładać:) Mój młodszy prawie w ogóle się nie dawał odkładać, jak nie usypiał w łóżku przy piersi to siadałam z nim na kanapie, kładłam go na pleckach na swoich kolanach i kołysałam na boki i góra dół i jak zasnął to włączałam sobie kompa:) i tak siedziałam. Teraz też zamierzam wprowadzić ten system. Dobry jest też kosz mojżesza, bo możesz wziąć go na ręce i kołysać i potem nie ma tego odkładania, tylko cały kosz odstawiasz.

Ja nie planuję jeszcze rodzić, bo zaraziłam się od dzieci przeziębieniem z zapaleniem spojówek. Masakra...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry