reklama

Lipcowe mamy 2015

avalka- gratulacje

klaudia- trzymaj sie :)

ja dostawalam tylko w szpitalu zastrzyk zakrzepowe do domu nic mi nie dawali

nawet noc byla znosna nie plakal juz i tylko 2 razy sie obudzil w nocy jestem w szoku bo wczesniej to co 2 godziny wstawal

co do podpasek to mi bella sprawdzila sie jak lezalam i pielegniarki same zmienialy a pozniej juz same podpaski zwykle mi starczyly tak jak wczesniej pisalam mam malo tych odchodow teraz to juz wogole nic nie leci :)

reklama
Avalka gratulacje :-)

Angi no słyszałam że tak jest synus mamusi a córeczka tatusia ;-)

Dzwoniłam do tej lekarki co zastępuje mojego gina i na 12 mam jechać do szpitala na Ktg...

Noce w te upały to masakra okna po otwierane a i tak cała mokra się budzę już nie wspomnę jak spojenie boli... Aby do czwartku ma się ochlodzic i będzie można rodzic ;-)

Moriam co do tapety ja zrezygnowałam pomalujemy jedna ścianę i nad łuzeczkiem jakieś naklejki ścienne przykleje...

Ale doświadczenie mam bo zawsze tu u rodziców tapetę kladlismy bo drewniany dom najważniejsze to dobrze zagruntowana sciana porządny klej i pamiętać że w większości tapet trzeba spasowac wzór aby nie pociąć bez sensu... :-)

Moriam kładłam tapety i dasz radę, nie jest to trudne:))

Jak chcesz mieć coś lepszego od Belli to polecam podkłady hartmann, można na sztuki na allegro kupić.

Gosiaczek cieszę się, że synek lepiej spał dziś:)

Witajcie dziewczyny...
Klaudia81.81 trzymamy kciuki.
Mam nadzieje ze u reszty świeżo upieczonych mam będzie tylko lepiej,niestety jeśli chodzi o laktacje jestem zielona ale wierzę że wszystkie znajdziecie dobre rozwiązania dla siebie:-)
Mnie dziś złapało przerażenie ta cała sytuacja,9 dni do terminu i to czekanie jest straszne i nie wiem czy poradzę sobie...człowiek myśli-przezyc porod i będzie tylko lepiej a tu dopiero się zaczyna... No i wszystko może się zdarzyć...ta niepewność mnie zabija :-S
Pogoda piękna a ja mam doła. I smece wam tu...
Śniło mi się dziś ze moja dziewczynka czasem sobie wyskakiwala z brzuszka i była już duża a ja się zastanawiałam jak przed porodem wepchnac ja spowrotem żebym mógła normalnie pojechać do szpitala.
Ale absurd :-D
Miłego dnia :-)
Żeby któraś zaliczyła niespodziankę i się dziś rozpakowala :-)

Avalka gratulacje .
Klaudia 81.81 kciuki -pewnie już po jesteś ;)i śpisz :)

Ja Belli nie lubię ,kupilam Hartmana w różnych rozmiarach - częśc na sztuki ,cześć w opakowaniu...

Do mojej cesarki 9 dni...juz zaczynam odliczać -po cichu mysląc o tym ,że mały się obrócił i rodze naturalnie
u nas dziś jakby lepiej i korzystając z tego poprasowałam stosy prania ....teraz poskładac muszę

a jakie macie laktatory ? Miałam ręczny aventa-karmiłam 8 mcy ściaganym mlekiem i teraz chciałabym jednak elktryczny ...mysle o lovi prolactis- same pozytywne opinie poczytałam ....
miłego dnia i kciuki za wszystkie borykające się z nawałami,brakami mleka ,skurczami .... tylko lepiej może byc :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry