reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
A ja dziewczyny zbieram się na IP .. od 4 rano mam skurcze, chyba skurcze. Ból niemiłosierny co 10, 8 min. Straszne napięcie w dole brzucha i krzyża czuje + dodatkowo wylatuje ze mnie dużo podbarwionego krwią śluzu .. malutkiej ruchów nie czuć, czasem ten ból jest częściej ale ogólnie przez te 3 godz był w równych odstępach czasu. Wykapalam się i mam wrażenie ze są częściej, t robi sobie śniadanie a ja jeszcze leżę...

A ja dziewczyny zbieram się na IP .. od 4 rano mam skurcze, chyba skurcze. Ból niemiłosierny co 10, 8 min. Straszne napięcie w dole brzucha i krzyża czuje + dodatkowo wylatuje ze mnie dużo podbarwionego krwią śluzu .. malutkiej ruchów nie czuć, czasem ten ból jest częściej ale ogólnie przez te 3 godz był w równych odstępach czasu. Wykapalam się i mam wrażenie ze są częściej, t robi sobie śniadanie a ja jeszcze leżę...

Jedź Martyska i powodzenia!!! Czekamy na maluszka:)

O matko jakie wieści
Gurek gratulacje !!!!!!!!!!! :) :)

Martyska to chyba to :D daj znać :D

Ja wczoraj też miałam skurcze męża wzięłam w obroty ale nic się nie rozkręcilo. .... no nic czekam dalej :D

Powodzenia!

Gurek gratulacje!

I znowu to samo jak wczoraj wieczorem ból krzyża i promieniuje jest jeszcze do zniesienia... ciekawe czy to to. Przypomina mi się pierwszy porod skurcze krzyżowe :/

Madziula, kropka nadal w dwupaku?

reklama
Gurek gratulacje !!! spory chłopak :-)
Martyska trzymam &&&&&&&&&&

a ja za to mam skurcze ale muszę je tamować i odpoczywać, zakaz seksu, prac itp.
pakuje dziś sie znów do szpitala jutro wizyta i decyzja...
mój maluch ewidentnie pcha się na świat a lekarz - czekamy do poniedziałku

mam pytanie do mam z cholestazą jak często Was swędziało? bo mnie swędzi kilka razy za dzień pod kolanami i stopy no i uda, mam nadzieję, ze to nie to!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry