Gratulacje Madziula[emoji4]Hey ciocie Alicja wita się z wami 3490 gram 55 cm ur SN 15.07 po godzinie 1 w nocy z wrażenia zapomnialam dokładnie o której ;-) wszystko z nami ok później więcej napiszę mała śpi to i ja odespie nieprzespana noc :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje Madziula[emoji4]Hey ciocie Alicja wita się z wami 3490 gram 55 cm ur SN 15.07 po godzinie 1 w nocy z wrażenia zapomnialam dokładnie o której ;-) wszystko z nami ok później więcej napiszę mała śpi to i ja odespie nieprzespana noc :-)
fajnie, że już tyle dziewczyn rozpakowanych. Miq trzymaj się dzielnie, u mnie wszyscy dzwonią i pytają czy już coś się zaczęło, pomimo moich obietnic, że jak coś się zacznie dziać to dam znać. Ńo ja nie wiem czy po chińsku gadam czy jak??? Jeny, jakie to wkurzające
Hey ciocie Alicja wita się z wami 3490 gram 55 cm ur SN 15.07 po godzinie 1 w nocy z wrażenia zapomnialam dokładnie o której ;-) wszystko z nami ok później więcej napiszę mała śpi to i ja odespie nieprzespana noc :-)
Madziula gratulacjefajnie, że już tyle dziewczyn rozpakowanych. Miq trzymaj się dzielnie, u mnie wszyscy dzwonią i pytają czy już coś się zaczęło, pomimo moich obietnic, że jak coś się zacznie dziać to dam znać. Ńo ja nie wiem czy po chińsku gadam czy jak??? Jeny, jakie to wkurzające
![]()
Hey ciocie Alicja wita się z wami 3490 gram 55 cm ur SN 15.07 po godzinie 1 w nocy z wrażenia zapomnialam dokładnie o której ;-) wszystko z nami ok później więcej napiszę mała śpi to i ja odespie nieprzespana noc :-)