Gratulacje Madziula[emoji4]Hey ciocie Alicja wita się z wami 3490 gram 55 cm ur SN 15.07 po godzinie 1 w nocy z wrażenia zapomnialam dokładnie o której ;-) wszystko z nami ok później więcej napiszę mała śpi to i ja odespie nieprzespana noc :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje Madziula[emoji4]Hey ciocie Alicja wita się z wami 3490 gram 55 cm ur SN 15.07 po godzinie 1 w nocy z wrażenia zapomnialam dokładnie o której ;-) wszystko z nami ok później więcej napiszę mała śpi to i ja odespie nieprzespana noc :-)
fajnie, że już tyle dziewczyn rozpakowanych. Miq trzymaj się dzielnie, u mnie wszyscy dzwonią i pytają czy już coś się zaczęło, pomimo moich obietnic, że jak coś się zacznie dziać to dam znać. Ńo ja nie wiem czy po chińsku gadam czy jak??? Jeny, jakie to wkurzające
Hey ciocie Alicja wita się z wami 3490 gram 55 cm ur SN 15.07 po godzinie 1 w nocy z wrażenia zapomnialam dokładnie o której ;-) wszystko z nami ok później więcej napiszę mała śpi to i ja odespie nieprzespana noc :-)
Madziula gratulacjefajnie, że już tyle dziewczyn rozpakowanych. Miq trzymaj się dzielnie, u mnie wszyscy dzwonią i pytają czy już coś się zaczęło, pomimo moich obietnic, że jak coś się zacznie dziać to dam znać. Ńo ja nie wiem czy po chińsku gadam czy jak??? Jeny, jakie to wkurzające
![]()
Hey ciocie Alicja wita się z wami 3490 gram 55 cm ur SN 15.07 po godzinie 1 w nocy z wrażenia zapomnialam dokładnie o której ;-) wszystko z nami ok później więcej napiszę mała śpi to i ja odespie nieprzespana noc :-)