reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Madziula gratulacje:-Dfajnie, że już tyle dziewczyn rozpakowanych. Miq trzymaj się dzielnie, u mnie wszyscy dzwonią i pytają czy już coś się zaczęło, pomimo moich obietnic, że jak coś się zacznie dziać to dam znać. Ńo ja nie wiem czy po chińsku gadam czy jak??? Jeny, jakie to wkurzające:crazy:

Madziula gratulacje:-Dfajnie, że już tyle dziewczyn rozpakowanych. Miq trzymaj się dzielnie, u mnie wszyscy dzwonią i pytają czy już coś się zaczęło, pomimo moich obietnic, że jak coś się zacznie dziać to dam znać. Ńo ja nie wiem czy po chińsku gadam czy jak??? Jeny, jakie to wkurzające:crazy:

O matko, wspolczuje! doprowadza mnie do szału takie telefony i pytania. No jak bym kurde miała na to wpływ.. ja chociaż mam nauczkę i wiem ze nigdy nie zapytam ciężarnej kiedy rodzi :D
My ostatnie chwile w szpitalu, w ciągu półtora godziny powinniśmy być w domu, czekamy tylko na wypisy. Juz się nie mogę doczekać aż położę się w swoim łóżku .. w nocy mała miała przerwę od spania od 11 do 2 w nocy .. jak juz zasnęła i ja też poszłam spać to obudziła mnie pigula o 5 rano na mierzenie temperatury !:[ także nie zaciekawie.. mam nadzieje ze T wysprzatal mieszkanie i jak wrócę będę mogła iść się wykapac i razem z mala pójść spać o, taki mam plan..

reklama
Madziula gratulacje, bardzo się cieszę!

Kornelia polecam ćwiczyć karmienie na leżąco, jeżeli się planuje długo karmić to przy większym maluchu te karmienia na leżąco to niezastąpiony odpoczynek, no i to usypianie malucha od razu w odpowiedniej pozycji;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry