reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
O rany, dziewczyny trzymam za Was kciuki, oby szybko poszło:-) u mnie cc ze względu na ułożenie pośladkowe. Poprzedni poród też cc, też pośladkowy dzieć. Taka moja uroda:-D.Ciekawa jestem ile tak naprawdę waży, bo dziś lekarz stwierdził, że liczy na ok. 4,500.

u mnie lekarz mówił, że będzie ok. 4000, mały ważył 3770 (; w ogóle jak tak patrzę po tabelce, to duże dzieciaki nam się rodzą generalnie.

kupiliśmy Bebilon, mam nadzieję, że zaparcia się skończą! a jutro położna, o 8 rano przychodzi... nie da się wyspać (;

u mnie lekarz mówił, że będzie ok. 4000, mały ważył 3770 (; w ogóle jak tak patrzę po tabelce, to duże dzieciaki nam się rodzą generalnie.

kupiliśmy Bebilon, mam nadzieję, że zaparcia się skończą! a jutro położna, o 8 rano przychodzi... nie da się wyspać (;

To przynajmniej sie zapowiedziala:) u mnie dzis polozna przyszla calkiem znienacka :)

reklama
To przynajmniej sie zapowiedziala:) u mnie dzis polozna przyszla calkiem znienacka :)

czegoś takiego to nie rozumiem, przecież to nie tak, że ona zadzwoni, a Ty coś ukryjesz na szybko przed nią... nie powinno się robić takich niezapowiedzianych wizyt, przecież człowiek może w majtach być, spać czy co /:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry