Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Robimy chrzest 13 września i zastanawiam się jaki rozmiar ubranka kupić dla małej. Aktualnie nosi 56/62 z przewagą 62. Ale to jeszcze miesiąc więc może lepiej wziąć 68?
Doświadczone mamusie proszę o podpowiedź, jaki rozmiar nosiły wasze 2 miesięczne dzieciaczki?? ;-)
Okazało się, że mała jest okazem zdrowiaThriade ja też dziś idę prywatnie do pediatry bo i moja pocharkuje.....
Mam pytanko, bo mały mi od wczoraj strasznie się pręży a dokładnie tak po karmieniu ok pół godziny prostuje nóżki z piskiem wręcz popłacze do minutki dwóch i sie uspokaja i tak do godzinki a czasem krócej. Kolki to nie są bo Mati je miał i wyglądają inaczej. Dodam, że wczoraj skończyłam antybiotyk (miałam zapalenie piersi i sutka) i mały nie dostawał nic. Moze to byc z tego?
Thriade a co to ten dicoflor?
Moja też ma takie "krótkie kolki" - najczęściej kończy się tym, że w końcu robi kupę i jest zadowolonaklaudia ale kolka to nieutulony płacz minimum przez pół godziny non stop. A to jakby mu coś po jelitkach jeździło i takie spięcia ma. Przy kolce dziecko nie uspokoi sie przytulane tylko szumy np suszarka są w stanie go uspokoić a mojego uspokoje przytulając albo dziś masowałam mu brzuszek jak leżał w wózku i też sie uspokoił... nie wiem już