kornelia1802
Fanka BB :)
Blacksilk współczuję...
Ewczis ładna sukienka. My też mamy chrzest 13tego września. Ja dziś też sukienkę kupiłam
Ewczis ładna sukienka. My też mamy chrzest 13tego września. Ja dziś też sukienkę kupiłam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Żebyś wiedziała że zlodziejska.. zapytałam Pani czy przez to, że jest sezon urlopowy ja mam nie mieć na " chleb " to tylko wzruszyła ramionami .. sami o głupie 10gr będą ścigać a od siebie nic nie dadzą!
Hania po szczepieniu przespala dziś pół dnia. Jak nie ona :-) Odnośnie kasy to ja otrzymuję zasiłek macierzyński od pracodawcy.
Kurcze juz nie kupię nic na OLX bez możliwości odbioru osobistego. Zapłaciłam 62zl za używana matę i ani maty, ani pieniędzy. Juz wiem, że laska podała fałszywe dane. Niestety będzie bezkarna, bo policja umorzy śledztwo.... Ehhh
Z zus to wogole temat rzeka... jak rodzilam to laska z sali opowiadala jak fikcyjnie się zatrudnila tuż przed porodem i przyznali jej zasiłek. A ja od 12 lat pracuje na dwa etaty oplacam składki nie chodziłam na zwolnienia a już kilka razy dostałam na zwolnieniu pismo z prośbą o wytłumaczenie tego czy tamtego. Nawet leżąc po cesarce w szpitalu zadzwonila do mnie baba z ZUS czy nie wiem jak ma się skontaktować z moją dyrektorka :/
Czy wasze dzieci jak ida spac to płaczą i jak wstaja tez płaczą czy to tylko mój Filip taki płaczek?